Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ran på åpen gate”
Anmeldelse av Kullt

Kullt
Vurdert som nr. 943 av 1 593 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dro innom for en øl og runde med shuffleboard, endte opp med å betale 350 kroner for en runde. Bartenderen trakk ikke en mine og servitørene sto å gjemte seg. Pinlig!

Dato for besøk: november 2018
Takk, mikaelt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Takk for tilbakemeldingen, mikaelt2015.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5559 av 190 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Stedet er stort og hyggelig, med flere shuffleboards.
Vi spiste helgrilla kylling med risotto.
Da kom det faktisk én hel kylling på en planke, uten saus og risotto ved siden av. Min var rå og måtte sendes ut. Men det jeg smakte var helt smakløst. Eneste smak var litt brent grilling i skinnet. Fikk en hamburger istedet, også smakløs og ganske tørr. Pommes frites var derimot kjempegode.
Det er forholdsvis dyrt her, så maten står ikke til prisen. Vi kommer tilbake for drikke og shuffleboards, men maten tar vi annet sted.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, ElinGunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei ElinGeir.
Takk for tilbakemeldingen; leit å lese at maten ikke falt i smak!

Team Kullt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Dro med store forventninger ifb med et jobb arrangement. Bra utvalg i baren, men ikke forvent de store smaksopplevelsene.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Joachim1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei Joachim1978!
Takk for tilbakemeldingen!

Team Kullt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har vært her 4 ganger nå og har kun EN gull opplevelse av maten . Og det var på aller første besøk !
De andre gangene så er maten ihjelgrillet, for salt og ikke spesiell i det hele tatt.
Det er veldig synd , for dette er jo en knall plass .
Med hyggelig og deilig service ,knallgode cocktails og muligheter for shuffleboard i en egen seksjon.
Bordene og mulighetene for å kose seg her er så gode , og menyen er kjempespennende , med masse deilige og varierte retter .
Da er det synd at man ikke klarer å servere den maten bedre , for den er virkelig ikke topp . Igår var det variert bbq kjøtt med tilbehør . Det eneste som var godt men for salt i den pakka var kyllingen ,og kanskje løkringene
Okse,svin,pølser var seigt,ihjelstekt eller for salt . Tilbehøret var kjedelig med en ikke god mais og helt vanlige bønner .
Samme med fries.. både søt potet og vanlige friesene var så salte at det gikk nesten ikke an å spise de!
Det står playing with fire ved siden av Kullt, jeg skulle ønske de hadde fått mere kontroll på varmen og behandlingen av maten .

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bardouini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Hei
Setter stor pris på din konstruktive tilbakemelding, Bardouini
Vi jobber stadig med å bli bedre, og lover at du igjen skal få gullopplevelser fra vårt fantastiske kjøkken!
Ny meny er rett rundt hjørnet, så håper du gir oss en sjansen til!

Team Kullr

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og bra ølutvalg. Kjempebra og tøft menyutvalg, men savner allikevel et par grill-klassikere.

Dato for besøk: august 2018
Takk, aodybvig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Tusen takk for tilbakemeldingen, Andreas; slikt blir glad for !
Send oss gjerne en mail på bordbestilling@kullt.no og fortell om hvilke grillklassikere du savner; vi er alltid åpne for innspill.

Team Kullt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kullt, så også på

 

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din