“Super fornøyd”

Vurdert som nr. 1 286 av 2 070 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vil takke for en utrolig god opplevelse med god mat og drikke. Hyggelig varm/god service. Dette er et sted jeg garantert kommer tilbake til.

Takk, Ellen W

Hei Ellen,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kullt er et sted som tilbyr matservering, bar og shuffleboard/billjard. De har mye å tilby, men lite og tilføre, for de ansatte her gir virkelig blanke i deg som gjest. De er frekke, eier ikke kundeservice, og vil kun ha deg vekk etter du har bestillt maten. Dette er svakt med tanke på deres usedvanelig høye priser (144kr for en cider). Hvert 15. minutt ble vi påminnet om at vi må dra om 1-2 timer...

Takk, Daniel E

Hei Daniel E,

Det er veldig beklagelig at du opplevde dette hos oss. Dette skal jo ikke skje. Vi vil gjerne ta tak i denne hendelsen, så supert om du kan sende en mail med kontaktinfo til driftsdirektor@kullt no, så tar vi kontakt!

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Grei mat, greie lokaler. Men det som trekker helhetsinntrykket ned er servicen. Frekt personale som maser på at vi må forlate stedet når det er en time igjen av vårt booket opphold. Skuffende.

Takk, joakims788

Hei Joakims788

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dro innom for en øl og runde med shuffleboard, endte opp med å betale 350 kroner for en runde. Bartenderen trakk ikke en mine og servitørene sto å gjemte seg. Pinlig!

Takk, mikaelt2015
HeleneSvensen, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Takk for tilbakemeldingen, mikaelt2015.

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Stedet er stort og hyggelig, med flere shuffleboards.
Vi spiste helgrilla kylling med risotto.
Da kom det faktisk én hel kylling på en planke, uten saus og risotto ved siden av. Min var rå og måtte sendes ut. Men det jeg smakte var helt smakløst. Eneste smak var litt brent grilling i skinnet. Fikk en hamburger istedet, også smakløs og ganske tørr. Pommes frites var derimot kjempegode.
Det er forholdsvis dyrt her, så maten står ikke til prisen. Vi kommer tilbake for drikke og shuffleboards, men maten tar vi annet sted.

Takk, ElinGunn

Hei ElinGeir.
Takk for tilbakemeldingen; leit å lese at maten ikke falt i smak!

Team Kullt

Reisende som så på Kullt, så også på

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!