Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service, ikke mat til å skryte av”
Anmeldelse av Kullt

Kullt
Vurdert som nr. 944 av 1 590 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. desember 2018

Soggy burger, rått kjøtt og ikke særlig hyggelig servitør. Vi fikk ikke beskjed om at vi kun hadde bord i to timer og da det kom en til fikk vedkommende omtrent ikke bestille mat med mindre vi flyttet oss til baren, fordi det kun var 20 min til bordtiden gikk ut og det var en - jeg siterer - "travel kveld", selv om det var mange (!) bord ledige som vi eventuelt kunne ha blitt flyttet til.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Amela0908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 190 anmeldelser

Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi var ca 80 her på jobbmiddag. Hadde menyen BBQ Blowout. Dette er et svært dårlig valg om du forventer varm mat. Det beste her var selskapet jeg var ute med.

Kommer neppe tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ingridc406
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amy S, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Hei Ingridc406,

Takk for din tilbakemelding. Dette var jo ikke noe hyggelig, og dette skal vi ta tak i med en eneste gang. Beklager så mye, så håper vi dere gir oss en ny sjanse for å vise deg/dere at vi kan veldig mye bedre enn dette.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde reservert bord 22.nov og det var klart ved ankomst. Mottatt av hyggelig servitør. Vi tok en øl i baren først. Uinteressert bartender som ikke lyttet til eller forstod hva som ble sagt, første nedtur. Hyggelig servitør som mottok våre mat- og drikkebestillinger. 3 av 5 bestilte «fish of the day». En av rettene ble servert rå. Ble returnert til kjøkkenet. Servitør kom tilbake og sa at den var OK. Ble returnert IGJEN og ny person kom tilbake og sa den var OK, uhørt. Den var uspiselig. Burger bestilt isteden. Vi ble fakturert for begge deler. Totalt uakseptabelt og helt mangel på normal kundeservice. Hele gruppen på 5 var sjokkert. Vi betalte og forlot restauranten. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 598einarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amy S, Manager på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018

Hei 598einarw.

Veldig trist å lese at dere hadde en dårlig opplevelse hos oss. Vi har fått en lik tilbakemelding fra en annen gjest i samme selskap, og det har beklagelivis skjedd en glipp med bordet deres. Vi har fått veldig bra tilbakemeldinger fra andre som spiste den samme fisken. Her har vi tydeligvis feilet på flere holde når det gjelder maten til deres bord. Vi tar tilbakemeldingen til oss og skal påse at dette ikke skjer igjen. Hadde vært veldig hyggelig om dere kunne gi oss en ny sjanse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Bestilte Piggvar og ble servert rå fisk. Når jeg klget på maten ble jeg oppsøkt av hovmester/kjøkkensjef som ikke godtok klagen. Ba om å få servert burger i stedet. Ble fakturert begge deler. Ingen forsøk på å imøtegå min klage. Aldri mer.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, tore3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amy S, Manager på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018

Hei tore3.

Veldig trist å lese at dere hadde en dårlig opplevelse hos oss. Her tror jeg det må ha skjedd en glipp med bordet deres. Fått veldig bra tilbakemeldinger fra andre som spiste den samme fisken. Her har vi tydeligvis feilet på flere hold. Vi tar tilbakemeldingen til oss og skal påse at dette ikke skjer igjen. Hadde vært veldig hyggelig om dere kunne gi oss en ny sjanse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vil takke for en utrolig god opplevelse med god mat og drikke. Hyggelig varm/god service. Dette er et sted jeg garantert kommer tilbake til.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ellen W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amy S, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Ellen,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kullt, så også på

 

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din