“God mat og koselig atmosfære”
Anmeldelse av Kullt

Kullt
Vurdert som nr. 1 275 av 2 122 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. januar 2019

Vi var der tidlig lørdagskveld og da var det ikke så mye folk der. Vi spiste biff og den var veldig god. Et veldig koselig sted med hyggelig betjening. Drar gjerne hit igjen.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Elin I
Amy S, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding Elin l. Hjertelig velkommen tilbake til oss:)

Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng som skulle spise her etter rosa sløyfe-løpet. Lokalet var stort og det var mange mennesker i tillegg til oss. Musikken var veldig høy som gjorde det utfordrende å snakke med de som satt på andre siden av bordet.

Fikk servert tørr, frityrstekt kylling, løkringer som var så tykk at den ikke var blitt gjennomstekt. Rå løk var ikke godt! Ribba var god, men det var bare et lite stykke. Maisen og bønnene var det mest positive med hele retten, men til 400,- var dette en skam!!

Det som får to stjerner er gode drinker.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Tentipi
Anmeldt 19. desember 2018

Soggy burger, rått kjøtt og ikke særlig hyggelig servitør. Vi fikk ikke beskjed om at vi kun hadde bord i to timer og da det kom en til fikk vedkommende omtrent ikke bestille mat med mindre vi flyttet oss til baren, fordi det kun var 20 min til bordtiden gikk ut og det var en - jeg siterer - "travel kveld", selv om det var mange (!) bord ledige som vi eventuelt kunne ha blitt flyttet til.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Amela0908
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi var ca 80 her på jobbmiddag. Hadde menyen BBQ Blowout. Dette er et svært dårlig valg om du forventer varm mat. Det beste her var selskapet jeg var ute med.

Kommer neppe tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ingridc406
Amy S, Leder  på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Hei Ingridc406,

Takk for din tilbakemelding. Dette var jo ikke noe hyggelig, og dette skal vi ta tak i med en eneste gang. Beklager så mye, så håper vi dere gir oss en ny sjanse for å vise deg/dere at vi kan veldig mye bedre enn dette.

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde reservert bord 22.nov og det var klart ved ankomst. Mottatt av hyggelig servitør. Vi tok en øl i baren først. Uinteressert bartender som ikke lyttet til eller forstod hva som ble sagt, første nedtur. Hyggelig servitør som mottok våre mat- og drikkebestillinger. 3 av 5 bestilte «fish of the day». En av rettene ble servert rå. Ble returnert til kjøkkenet. Servitør kom tilbake og sa at den var OK. Ble returnert IGJEN og ny person kom tilbake og sa den var OK, uhørt. Den var uspiselig. Burger bestilt isteden. Vi ble fakturert for begge deler. Totalt uakseptabelt og helt mangel på normal kundeservice. Hele gruppen på 5 var sjokkert. Vi betalte og forlot restauranten. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 598einarw
Amy S, Manager på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018

Hei 598einarw.

Veldig trist å lese at dere hadde en dårlig opplevelse hos oss. Vi har fått en lik tilbakemelding fra en annen gjest i samme selskap, og det har beklagelivis skjedd en glipp med bordet deres. Vi har fått veldig bra tilbakemeldinger fra andre som spiste den samme fisken. Her har vi tydeligvis feilet på flere holde når det gjelder maten til deres bord. Vi tar tilbakemeldingen til oss og skal påse at dette ikke skjer igjen. Hadde vært veldig hyggelig om dere kunne gi oss en ny sjanse!

Reisende som så på Kullt, så også på

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!