Jeg hadde bestilt bord for 7 personer i forbindelse med forretninger. Hadde vært her for et år siden, men så at det hadde vært litt opp og ned med anmeldelser i det siste - så jeg var litt spent.
Men det var ingen grunn til bekymring! Vår vennlige og utrolig flinke servitør Amy tok godt vare på oss fra første sekund, og fremviste et utrolig servicenivå og en tilstedeværelse som vi opplevde som perfekt.
Jeg hadde lyst til å vie litt ekstra oppmerksomhet til gjestene mine, og spurte om kjøkkensjefen kunne lage en treretter av kveldes beste råvarer. Inn kom en trivelig kar som presenterte seg som Åke, og det var kjøkkensjefen.
Han skuffet oss ikke!!!! Forretten var ferske kanskjell, østers, serranoskinke, artisjokkpure og sautert sopp servert på store fat. Amy anbefalte en ung Chablis som ble perfekt til.
Hovedretten var helt magisk med tre store tomahawk-steaks. Perfekt grillet og skåret ned i gode saftige og supermøre skiver. Et godt følge av flere sauser, en nydelig salat og knasende sprø pommes frites. Vi hadde valt ut en Barberavin, men Amy anbefalte heller å bytte til en Brunello fra Banfi, og det var et utrolig godt forslag. Vinen var perfekt til.
Desserten ble i samme klasse - magisk! Kjøkkensjefen kom inn med to store fat med et utvalg av kokosis, ginger bread is, parfait på hvit sjokolade og grillet ananas og friske blåbær. I stedet for vin valgte vi espresso og en 23 år gammel rom som følge. Og romen fylte flott ut de gode smakene.
Alt i alt var kundene mine helt himmelfalne over maten og smakene. Jeg kan med hånden på hjertet si at Kullt er en av Europas beste steakhouses, og med slike folk som vartet opp oss så er dette stedet et must experience! Kommer garantert tilbake snart!!!