“Hyggelig sted, men...”

Vurdert som nr. 1 273 av 2 120 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, har vært her flere ganger. Men vakta i døra er mer behjelpelig enn betjeningen. Dårlig service fra servitører.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 120kimk
amysO5758BH, Daglig leder på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2020

Hei 120kimk,

Beklager så mye for din opplevelse hos oss. Her har vi tydeligvis feilet på en eller annen måte. Send meg gjerne en mail med hva som har skjedd, så vi får løst opp i dette.

Dagligleder@kullt.no

Anmeldt 12. juli 2020

Chillern plass med lun stemning. Jela dyre priser i baren og noen vakter med behov for maktmisbruk. 1 som kaster ut folk som sitter stille å koser seg, ikke bare én men to ganger, og en annen vakt som svarer frekt når jeg spør om dette er veien ut. Sitter igjen med forvirra opplevelse. Drar nok et annet sted neste gang ja.

Takk, Utemye
amysO5758BH, General Manager på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Camilla,

Beklager så mye for din opplevelse hos oss og takk for din tilbakemelding. Det er dessverre dette som må til for at vi skal kunne bli enda bedre. Det er litt strengere hos oss om dagen med tanke på våre smittereduserende tiltak. Når det er sagt, skal våre vakter opptre profesjonelt. Skal ta dette opp med gjeldende vakter, så dette ikke gjentar seg.

Håper du vil komme tilbake til oss, slik at vi kan vise deg at vi kan veldig mye bedre.

Ha en fin dag videre,

Anmeldt 24. juni 2020

Kullt lokket med sin flotte uteterrasse denne sommerkvelden, og en lovende meny. Besøket innfridde dessverre ikke forventningene. En i vennefølget bestilte Rib Eye, som vedkommende meget kompetente matkjenner beskrev som noe av det seigeste kjøtt han noen sinne hadde smakt. En småsnurt servitør fikk ta med kjøttet ut igjen. Et par av oss andre prøvet Spare Ribs. Kjøttet var helt ok, men det ble servert nærmest kaldt. Åpenbart at dette hadde stått altfor lenge før det ble servert. Videre var barbecuesausen som fulgte med retten overraskende tam, nærmest uten smak. Merkelig at man er så likegyldig med en så viktig ingrediens til en slik rett. Sistemann prøvet husets burger, som fikk godkjent. Besøk gjerne Kullt for en forfriskning, men er man ute etter god mat er byen full av steder som klarer mye bedre enn dette.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Thomas H
Anmeldt 9. mars 2020

Vi var en kompisgjeng som hadde forhåndsbestilt chuffleboard før vi skulle spise middag. Mye folk, liv og røre. Maten var stort sett bra. Et sted som er helt innafor når det gjelder å treffe venner og spise et måltid mat.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, 552oleb
amysO5758BH, Daglig leder på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Hei Ole B,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss:)

Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Et hyggelig sted med god beliggenhet.
Restauranten er uformell, med sine spillaktiviteter er det lett å ha det hyggelig på Kullt.
Maten stod dessverre ikke i stil til forventningene.
Denne gangen prøvde jeg Spare ribbs og det var ikke bra. Kjedelig smak og ihjelkokt kjøtt med dårlig tilbehør.
Terningkast 3 under tvil, men hyggelige folk og et artig sted veier opp for mindre god mat.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Fredrik J
amysO5758BH, Daglig leder på Kullt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei Fredrik J,

Takk for din tilbakemelding.

Her må det nok ha skjedd en glipp fra vårt kjøkken. Skal ta dette videre internt så vi finner ut av hva som har skjedd. Håper dere vil gi oss en sjanse til å vise dere at vi kan mye bedre enn dette.

Veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som bra og at du liker stedet vårt!

Reisende som så på Kullt, så også på

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!