“Kjøttmiddag under middels.”

Vurdert som nr. 1 268 av 2 119 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. juni 2023

Kjøttkvaliteten (entrecote) motsvarte ikke forventningene og da tenker jeg på hvordan råvarene beskrives på nettsiden. Maten kom raskt på bordet, men etter det opphørte oppmerksomheten fra personalet. Mange ansatte på jobb, høy musikk, mange gjester og god stemning hos de fleste. Vi kan lage bedre entrecote hjemme.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, MagnusH_11

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Dette var en trist opplevelse. Lite krydret mat, og veldig tørt og gjennomstekt. Dette er ikke stedet for å spise god mat. Da er det mange bedre i nærheten.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Stovners
Anmeldt 13. april 2023

Vi spiste burger. Den var rå, ukrydret og kjedelig. To stjerner for serviceinnstilt personell. Bråkete lokale.

Dato for besøk: april 2023
Takk, martechristinaa
Anmeldt 8. februar 2023 via mobile enheter

Kult har ikke mange retter på menyen, men det gjør valget enkelt. Vi kjøpte hamburgeren og den innfridde. Fin balanse mellom brød, kjøtt, ost og tilbehør hvor alle ingrediensene kom tydelig frem. Greit utvalg i øl også gjorde kvelden fin (selv om de mørke ølene som vanlig blir oppbevart litt for kaldt). Kjapp og grei service og god stemning i lokalet på en gråkald februarkveld.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Åsmund Johannes S
Anmeldt 9. desember 2022

Glaserte ribbebiter: saftige biter, men så saftige at de ikke hadde noen fast konsistens og kjøttet ble nesten litt grøtete.

Kylling med BB saus: tørt og uspiselig.

Sjokoladefondant: gjennomstekt og tørr. Minnet mest om en dårlig sjokolademuffins. Isen var krystallisert.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, thewan2know

Reisende som så på Kullt, så også på

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!