Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et sted for øl og spill men styr unna maten”
Anmeldelse av Kullt

Kullt
Vurdert som nr. 1 254 av 1 691 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. juni 2023

Dette stedet passer godt for uformelle settinger hvor mat ikke er i fokus men øl, spill og hygge er viktigere. Fint med mange ølsorter å velge i sammen med en runde shuffleboard men spis et annet sted først. Maten er godt under pari og ikke verdt prisen det forlanges. Tørr og smakløs spareribs og blåskjell er merkelig på menyen her og bør ikke bestilles. Hyggelig betjening selv om mange var svært urutinerte.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, thomashU9975QI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (225)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 225 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2023

Kjøttkvaliteten (entrecote) motsvarte ikke forventningene og da tenker jeg på hvordan råvarene beskrives på nettsiden. Maten kom raskt på bordet, men etter det opphørte oppmerksomheten fra personalet. Mange ansatte på jobb, høy musikk, mange gjester og god stemning hos de fleste. Vi kan lage bedre entrecote hjemme.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MagnusH_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Dette var en trist opplevelse. Lite krydret mat, og veldig tørt og gjennomstekt. Dette er ikke stedet for å spise god mat. Da er det mange bedre i nærheten.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Stovners
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2023

Vi spiste burger. Den var rå, ukrydret og kjedelig. To stjerner for serviceinnstilt personell. Bråkete lokale.

Dato for besøk: april 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, martechristinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. februar 2023 via mobile enheter

Kult har ikke mange retter på menyen, men det gjør valget enkelt. Vi kjøpte hamburgeren og den innfridde. Fin balanse mellom brød, kjøtt, ost og tilbehør hvor alle ingrediensene kom tydelig frem. Greit utvalg i øl også gjorde kvelden fin (selv om de mørke ølene som vanlig blir oppbevart litt for kaldt). Kjapp og grei service og god stemning i lokalet på en gråkald februarkveld.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Åsmund Johannes S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kullt, så også på

 

Har du vært i Kullt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.