Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flukten fra Akershus festning

Kjempe spennende opplevelse! Var der i dag med kameraten min, vi var begge veldig fornøyd med hele... les mer

Anmeldt 25. oktober 2020
MartinLjostveit
Flott og spennende!

Morsom oppgave, og veldig realistisk! Hyggelig guide som var lett å forstå når han forklarte. Kjapp... les mer

Anmeldt 18. oktober 2020
tinarN2901UA
Les alle 142 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 446,09
Mer informasjon
fra USD 40,24
Mer informasjon
fra USD 40,24
Mer informasjon
fra USD 555,31
Mer informasjon
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
107
22
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
22
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6267 av 142 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig gøy og morsomme utfordringer. Gjennomført stil og stemning. Hadde "Flukten fra Akershus festning", anbefales.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, KjartanV6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde det veldig gøy, ingen av oss hadde prøvd dette før. Vi delte oss i 2 grupper, derfor var det supert at det var 2 identiske rom vi kunne konkurrere i.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Linn Beate S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Dette er en morsom måte å tilbringe noen timer på. Vi var en gruppe kollegaer som konkurrerte, og konkurranseinstinktet slo inn hos flere! Hyggelig betjening, fine lokaler å vente i, og flere spennende tema,- vi valgte å forsøke oss på Norges Bank!
Dette kan anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, WidarJ1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Trivelig personale, morsomt konsept! Dro dit med kollegaer fra jobb, var et kult og sosialt arrangement

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, marthe28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 10 stk fra 11 til 48 år og dette var en aktivitet som passet alle. Utrolig gøy å lete etter ledetråder og samarbeide på tvers av alder. Anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 448mona
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser