Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: 11:30 - 20:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mestring og spenning!

Flott opplevelse! Var der med kolleger, spilte Virus. Vi klarte oss uten hjelpemidler! Veldig godt... les mer

Anmeldt 19. oktober 2021
Netromicus
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flukten fra Akershus Festning

Veldig godt utført Escape Room! Noen av oppgavene var muligens hakket for vanskelig for oss, men... les mer

Anmeldt 17. oktober 2021
Magnus T
via mobile enheter
Les alle 146 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 394,41
Mer informasjon
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 543,18
Mer informasjon
fra USD 97,14
Mer informasjon
Anmeldelser (146)
Filtrer anmeldelser
146 resultater
Vurdering fra reisende
111
22
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
111
22
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 146 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi dro hele familien som bursdagsgave for tenåringsdatteren vår, men også guttungen på 10 og minstejenten på 6 1/2 (som vi fikk tillatelse til å ta med) storkoste seg!
Vi valgte «Innbruddet i Norges Bank», hvor vi fikk utfordringer som både store og små kunne være med å finne, og hele spillet var både morsomt, spennende, og litt stressende når man så hvordan klokken tikket nedover... Men vi klarte oppdraget og anbefaler det på det sterkeste for både både familier og vennegjenger!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Renate O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018

Besøkte Escape huntrommet "Tors hammer" sammen med mine to barn i ungdomskolealder. Både barna og den voksne kunne relatere den norrønne settingen med runer og Yggdrasil tilbake til historietimene, noe som lagde en spennende ramme rundt samarbeidet og tankeprosessene som var en forutsetting for effektiv problemløsing. Dessverre gikk de tilmålte 60 minuttene alt for fort for urutinerte Escape room-deltakere, men vi ser frem til å prøve oss på et lignende mysterium en gang i fremtiden.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Tourist49176786440
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig gøy og morsomme utfordringer. Gjennomført stil og stemning. Hadde "Flukten fra Akershus festning", anbefales.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, KjartanV6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde det veldig gøy, ingen av oss hadde prøvd dette før. Vi delte oss i 2 grupper, derfor var det supert at det var 2 identiske rom vi kunne konkurrere i.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Linn Beate S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018

Dette er en morsom måte å tilbringe noen timer på. Vi var en gruppe kollegaer som konkurrerte, og konkurranseinstinktet slo inn hos flere! Hyggelig betjening, fine lokaler å vente i, og flere spennende tema,- vi valgte å forsøke oss på Norges Bank!
Dette kan anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, WidarJ1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser