Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:30 - 20:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flukten fra Akershus festning

Kjempe spennende opplevelse! Var der i dag med kameraten min, vi var begge veldig fornøyd med hele... les mer

Anmeldt 25. oktober 2020
MartinLjostveit
Flott og spennende!

Morsom oppgave, og veldig realistisk! Hyggelig guide som var lett å forstå når han forklarte. Kjapp... les mer

Anmeldt 18. oktober 2020
tinarN2901UA
Les alle 142 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 444,66
Mer informasjon
fra USD 41,22
Mer informasjon
fra USD 41,22
Mer informasjon
fra USD 553,53
Mer informasjon
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
107
22
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
22
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 142 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegøy opplevelse, hvor man virkelig må tenke utenfor boksen! Anbefales på det sterkeste, særlig for nybegynnere

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, leneblombakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Kjempegøy aktivitet med familie. Vi konkurrerte med to lag og hadde det supert både voksne og ungdommer.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Tori G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020

da Jeg ringte for litt informasjon, ble jeg møtt av en person som var lite interessert mine spørsmål. Ble henvist til nettbestilling. De tar ikke ledsagerbevis eller refunderer pengene ( skal i såfall ha 30%) dersom noen melder forfall på grunn av sykdom. Satset likevel på at det skulle gå bra

Hyggelig og informerende vert (annen person) da vi først var der. Gjorde selve opplevelsen utrolig bra

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 347monas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo Manager E, Manager på Escape Hunt Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020
Google-oversetting

Hej 347monas

Tack för att du tog tid till ge oss din tilbakemelding.

I förhållande till din kontakt med oss i förkant av bokningen så ringde du som kund med en fråga om vi tog emot ledsagerbevis och om våra avbeställningsregler. Vi informerade om att vi inte tog emot ledsagerbevis som betalning och vi informerade också om våra gällande avbeställningsregler. Det blev också förklarat att det är en möjlighet att boka för ett mindre antal deltagare om man är osäker på en eller flera och betala för dessa vid ankomst hos oss.

Efter mottagandet av denna informationen gick du som kunde in på vår hemsida och beställde ett rum.

Vi blev kontaktade av dig dagen före den bokade tiden där du ville avboka din upplevelse hos oss. Vi informerade igen om gällande avbeställningsregler och detta, inkluderat att vi inte hade tagit emot ledsagerbevis som betalning, blev inte mottaget väldigt bra av dig. Efter hot om dålig recension på nett så menade du att det var vårt ansvar att informera om konkurrerande bedrifter som drev med samma aktivitet som oss och som tog emot ledsagerbevis som betalning.

Vi menar klart och tydligt att det är kundens ansvar att finna denna information på egen hand då det rör sig om konkurrerande bedrifter.

Vi blev efter detta mött av en kunde på telefon som skulle delta på den bokade tiden mot sin vilja och samtalet blev avslutat med att kunden la på i örat på den ansatta. Efter flera misslyckade försök att återuppta telefonkontakten för att finna en lösning blev det sänt en mail till dig som kunde där vi förklarade att vi som bedrift inte önskar att någon ska spela våra spel mot sin vilja och att vi därför erbjöd avbokning med full återbetalning. Denna mailen blev inte besvarad.

Du som kunde genomförde det bokade spelet och det visade sig att detta blev en lyckad upplevelse och att våra rum levde upp till förväntningen, det är vi väldigt glada för. Vi hoppas att det gav mersmak och att vi kan ta emot er vid en senare anledning.

Mvh
Tommy Rydberg
Manager
Escape Hunt Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020

Meget hyggelig og profesjonell medarbeider, møtte oss da vi kom opp i tredje etasje. Vi delte oss i 2 grupper og fikk en bra opplæring på hva og hvordan vi skulle bruke rommene. Spillet var veldig gøy for oss alle. Ungene ble litt sure da de fant ut at vi voksne vant.
Eneste minuset var at det kunne ha vært en slags top 10 eller noe på hjemmesiden, og at frua savnet et eller annet slags bevis etter at vi var ferdige.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 450espens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020

Vi var en familie på 3 som hadde gledet oss til å dra på Escape room. Vi booket oss inn på Flukten fra Akershus Festning, noe vi forsto var middels vanskelighetsgrad. Vi har alle vært på Escape room før, noen mer enn andre, og alltid kost oss.

Vi fikk en hyggelig velkomst og en god forklaring av hvordan ting fungerte og historien bak, men så begynte spillet.

Fra vi kom inn i rommet fikk vi problemer. De to første oppgavene forsto vi raskt hva var, og hvordan skulle løses, men fikk det ikke til.
Fra tidligere escape room er vi vant med å få hint når man sitter helt fast,uten at det koster noe, og game masteren sender tips når h*n ser at vi sitter fast. Her måtte vi spesifikt be om hjelp, og det tok ofte flere minutter fra vi ba om hjelp til vi fikk det, og fra tredje hintet ble vi trukket 2 minutter i tid per hint.

Vi måtte be om flere hint for å få løst de første to oppgavene, og etter det sto det helt fast. Vi forsto ikke hva vi skulle, og ba om flere hint på samme oppgaven, og ble trukket tilsvarende ganger i tid.

Til slutt ble det rett og slett ikke gøy og irritasjonen meldte seg istedenfor.
Det er ikke noe problem i utgangspunktet å ikke få det til, men når man ikke forstår hva oppgavene er og man konstant må be om hint som ikke hjelper så mye blir det ikke noe gøy.

Når vi ble sluppet ut, ettersom at vi ikke klarte det, var det ingen som møtte oss eller spurte hvordan det hadde gått, kanskje de hadde hørt frustrasjonene våre via mikrofoner (det vet vi ikke), men vi fikk da ingen muligheter til å gi tilbakemeldinger der.

Alt i alt var vi veldig skuffet, og følte at det var bortkastede penger.

Kommer ikke tilbake hit.

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, sirenelisey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan Erik D, Eier på Escape Hunt Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei Siren Elise

Takk for at du tok tiden til å gi oss feedback på din opplevelse.

Det var synd å høre at dere var skuffet over opplevelsen dere fikk hos oss. Vi ønsker selvfølgelig at våre besøkende først og fremst skal ha det gøy, og ikke oppleve den irritasjonen som du beskriver.

"Flukten fra Akershus Festning" er absolutt et utfordrende rom, og vi får vanligvis god feedback fra spillere på hvordan rommet og oppgavene er utformet. Samtidig setter vi veldig pris på alt av feedback som kan hjelpe oss med å forbedre rommene våre, så ikke nøl med å kontakte oss på mail eller telefon hvis dere ønsker å gi mer detaljert informasjon om det du opplevde som negativt ved rommet eller opplevelsen generelt.

Hvordan hint fungerer er forskjellig fra escape room til escape room. Noen steder er det opp til game master å sende hjelp uoppfordret, mens andre steder er det opp til spillerne selv å bestemme når de ønsker et hint. Vår erfaring er at spillere stort sett synes løsningen om å spørre om hint selv er veldig positiv fordi det gir laget større frihet til å påvirke hvor mye hjelp de vil ha, og grunnen til at hint etter hvert koster tid er for å unngå at grupper spør om hint konstant uten å prøve og tenke selv. Men vi forstår at dette kan oppleves som frustrerende dersom man trenger mye hint i løpet av spillet.

Det var også synd å høre at dere ikke følte dere godt nok mottatt etter at spillet var ferdig. Våre game masters er instruert til å ta imot laget etter endt spill, og eventuelt vise de resterende oppgavene dersom gruppen ikke har kommet helt igjennom, så vi beklager selvsagt om det ikke ble gjort tilfredsstillende i dette tilfellet.

Takk for ærlig tilbakemelding, vi tar det til oss og vil forbedre dette!


Vennlig hilsen
Escape Hunt Oslo

Jan Erik D.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser