Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Escape Hunt Oslo - STENGT
Mestring og spenning!

Flott opplevelse! Var der med kolleger, spilte Virus. Vi klarte oss uten hjelpemidler! Veldig godt... les mer

Anmeldt 19. oktober 2021
Netromicus
Oslo, Norge
Flukten fra Akershus Festning

Veldig godt utført Escape Room! Noen av oppgavene var muligens hakket for vanskelig for oss, men... les mer

Anmeldt 17. oktober 2021
Magnus T

Anmeldt 2. august 2020

Gjorde "Flukten fra Akershus festning." Første escape room for alle på laget. Godt designet spill, gjorde det lett å leve seg inn i settingen. Passe vanskelige puzzles, i alle fall for nybegynnere.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, jonandredanielsen
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegøy opplevelse, hvor man virkelig må tenke utenfor boksen! Anbefales på det sterkeste, særlig for nybegynnere😊

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, leneblombakke
Anmeldt 13. juli 2020

Kjempegøy aktivitet med familie. Vi konkurrerte med to lag og hadde det supert både voksne og ungdommer.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Tori G
Anmeldt 29. februar 2020

da Jeg ringte for litt informasjon, ble jeg møtt av en person som var lite interessert mine spørsmål. Ble henvist til nettbestilling. De tar ikke ledsagerbevis eller refunderer pengene ( skal i såfall ha 30%) dersom noen melder forfall på grunn av sykdom. Satset likevel på at det skulle gå bra

Hyggelig og informerende vert (annen person) da vi først var der. Gjorde selve opplevelsen utrolig bra😊

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 347monas
Oslo Manager E, Manager på Escape Hunt Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

Hej 347monas

Tack för att du tog tid till ge oss din tilbakemelding.

I förhållande till din kontakt med oss i förkant av bokningen så ringde du som kund med en fråga om vi tog emot ledsagerbevis och om våra avbeställningsregler. Vi informerade om att vi inte tog emot ledsagerbevis som betalning och vi informerade också om våra gällande avbeställningsregler. Det blev också förklarat att det är en möjlighet att boka för ett mindre antal deltagare om man är osäker på en eller flera och betala för dessa vid ankomst hos oss.

Efter mottagandet av denna informationen gick du som kunde in på vår hemsida och beställde ett rum.

Vi blev kontaktade av dig dagen före den bokade tiden där du ville avboka din upplevelse hos oss. Vi informerade igen om gällande avbeställningsregler och detta, inkluderat att vi inte hade tagit emot ledsagerbevis som betalning, blev inte mottaget väldigt bra av dig. Efter hot om dålig recension på nett så menade du att det var vårt ansvar att informera om konkurrerande bedrifter som drev med samma aktivitet som oss och som tog emot ledsagerbevis som betalning.

Vi menar klart och tydligt att det är kundens ansvar att finna denna information på egen hand då det rör sig om konkurrerande bedrifter.

Vi blev efter detta mött av en kunde på telefon som skulle delta på den bokade tiden mot sin vilja och samtalet blev avslutat med att kunden la på i örat på den ansatta. Efter flera misslyckade försök att återuppta telefonkontakten för att finna en lösning blev det sänt en mail till dig som kunde där vi förklarade att vi som bedrift inte önskar att någon ska spela våra spel mot sin vilja och att vi därför erbjöd avbokning med full återbetalning. Denna mailen blev inte besvarad.

Du som kunde genomförde det bokade spelet och det visade sig att detta blev en lyckad upplevelse och att våra rum levde upp till förväntningen, det är vi väldigt glada för. Vi hoppas att det gav mersmak och att vi kan ta emot er vid en senare anledning.

Mvh
Tommy Rydberg
Manager
Escape Hunt Oslo

Anmeldt 4. februar 2020

Meget hyggelig og profesjonell medarbeider, møtte oss da vi kom opp i tredje etasje. Vi delte oss i 2 grupper og fikk en bra opplæring på hva og hvordan vi skulle bruke rommene. Spillet var veldig gøy for oss alle. Ungene ble litt sure da de fant ut at vi voksne vant. 😁 😁
Eneste minuset var at det kunne ha vært en slags top 10 eller noe på hjemmesiden, og at frua savnet et eller annet slags bevis etter at vi var ferdige.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 450espens