Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke dra hit om du ønsker en hyggelig middag og god service”
Anmeldelse av Ling Ling

Ling Ling
Vurdert som nr. 288 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Ønsker du derimot å sitte på et utested og bli servert diverse retter(god mat) du ikke får presentert av personale så dra gjerne hit. Men ikke forvent deg påfyll i glassene av personale som svirrer rundt. Anbefalingen og presentasjonen av de rettene de rakk å presentere kan du like gjerne google deg til.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, matsnoreng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 339 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Jeg har observert at tilbakemeldingene på Ling Ling har vært svært varierende og forventningene var derfor ikke så altfor høye.

Drinkene var gode, mens servicen var like god som en hvilken som helst kinarestaurant i Oslo, uten at det nødvendigvis er negativt, men i forhold til prisen kanskje noe svakt. Så raskt bespisningen var overstått forsvant også kelneren.
Maten var grei, men definitivt ikke interessant nok til at jeg føler noe behov for å komme tilbake.

Been there, done that. Takk for meg!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 595trudeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

God mat og service. Hadde bestilt bord til åtte til kl 20:30, men fikk ikke før 21:30. Kompensert med en flaske prosecco. Veldig høy musikk, så litt vanskelig å ha en samtale. Flott beliggenhet på Akerbrygge og stilig innredet/dekorert.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Masbk2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018

Denne restauranten serverer dimsum som og andesalat som vi aldri har smakt lignende i Norge. I tillegg har de et rikholdig drink kart, og meget hyggelig betjening

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Bra atmosfære. Om du liker høy ! Musikk. Forsøkte brunsj meny. Første retten meget god de andre ikke noe spesielt gode. Dessert meget god. Fantastisk beliggenhet. Meget god service! Totalt inntrykk overpriset i forhold til matopplevelse! Gode drinker. Spis et annet sted .

Dato for besøk: november 2018
Takk, 497petterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ling Ling, så også på

 

Har du vært i Ling Ling? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din