“Dårlig mat, dårlig service og koster det hvite ut av øyet!”
Anmeldelse av Ling Ling

Ling Ling
Vurdert som nr. 348 av 2 062 Restauranter i Oslo
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

17 mai, 2019... Norges nasjonaldag. Dagen som skal feires i felleskap, med god mat og noe herlig å drikke. Den opplevelsen ble deg altså ikke! Det endte med sinne, frustrasjon og tårer!

I begynnelsen så det lovende ut. Bord på utsiden med utsikt mot oslofjorden. Så over meny-set som var for dagen og som også virket greit, men veldig begrenset drikke valg. Vi ble spurt om vann med kullsyre eller vanlig vann, da vi svarte bare vann fikk vi vann med kullsyre. Dette skjedde ca 2-3 ganger under måltidet. Menyen var delt opp i 3 runder, vi erfarte 6. Menyen var følgende (husker ikke helt utenat men noe i nærheten). Salat med innbakt sopp og «luksus» dim-sum, noe fancy kongekrabber, innbakte reker, og wagyu biff, dessert hvit sjokolade mousse med jordbær. Første runde var en salat med frityrstekt sopp og en sterk saus over. Det smakte som om de glemte å vaske vekk jorden. Så ut ifra menyen skulle vi få dim-sum, men heller ble det vekslet med menyen som skulle komme etter, altså kongekrabbe og innbakte reker(frityrstekt) med 3 typer saus. Dette er noe av det dårligste jeg har smakt... og alle asiatiske restauranter kan toppe smakene for de er ganske like som en takeaway restaurant. Deretter fikk vi endelig din-sum. Der det også var av dårlig kvalitet, alt hadde reker med noe forskjeller.. en med trøffel.. den var jo god, men smakte bare trøffel. Da vi var ferdig med dim-sum og våres tallerken skulle «byttes» ble vi servert en svær bolle med varm ris. Uten noe annet, tallerken eller spisepinner. Så der sitter vi i 15 min med kokt ris... så plutselig fikk vi en liten tallerken med 7 Stekte wagyu-biff biter delt på 3. Jeg trodde jeg skulle dette av stolen når jeg så dette. Spurte servitøren hvorfor i alle dager det var slik og da fikk vi beskjed om at det er så mye å gjøre. Så kom desserten som var grei. Sjokolade moussen hadde skilt seg og var klumpene, men ellers smakte det desserten godt. Denne menyen per pers er 1088kr noe vi ikke fikk vite før etter vi hadde booket og registrer et bankkort.

Prisen og kvaliteten samsvarer overhode ikke! Det er ikke mulig å ha så dårlig synkronisering på menyen og få meny rekkefølgen helt feil. Det er heller ikke akseptabelt som svar heller å bli fortalt at «ja, men disse rettene var ferdig så dere bare får dem». Dette ødela dagen til oss alle! Jeg håper inderlig dere skjerper dere.

Bilde er av salaten som deles på 3 med 6 friterte soppbiter.

2  Takk, Madelene U

Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Ble ikke mett av den 5 retten som skulle bli servert. Vi måtte etterspør maten flere ganger. Tilslutt viste det seg at vi ikke hadde fått alt vi skulle få, vi måtte selv etterspør. Dårlig service. Personalet gikk rundt å brettet servietter isteden for å informere om forsinkelser, type mat osv. Dyre drinker, altfor høy musikk.
God utsikt.. men den kan man få ett annet sted. Dette kan jeg ikke anbefale noen.

1  Takk, Ida H
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Mange gode retter, men ble ikke mett på 5 retters. Var en stor gjeng fordelt på flere bord og maten ble fordelt veldig skjevt. De på de mindre bordene fikk altfor mye og de på de større bordene fikk altfor lite. Fin beliggenhet og utsikt. Gode, men veldig dyre drinker. Høy partymusikk under hele middagen, var umulig å prate til de man satt på bord med. Ut over kvelden har de en bar ved siden av restauranten med en selvbetjent Spotify liste som DJ sånn som på en dårlig hjemmefest. Veldig uprofesjonelt. Det ble jo så klart satt på ny sang hvert 15 sekund da det var en haug med småbarn som styrte musikken

2  Takk, RavenTripad
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Dette var en reell skuffelse. Stedet er flott med fantastisk utsikt og beliggenhet, men maten var langt under pari. Til denne prisen forventes gode og spennende smaker, det uteble dessverre.

1  Takk, Jon H
Anmeldt 23. april 2019 via mobile enheter

Dette var et hyggelig besøk. Betjening var veldig service innstilt. Vi hadde gode foreretter som var marinert.
Hovedretten var biff og smakte veldig god.
De hadde ikke vinen vi bestilte men fikk en tilsvarende som hadde en høyere pris til samme pris som den vi hadde bestilt.
Veldig god service. Kan anbefales.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Harald A

Reisende som så på Ling Ling, så også på

Har du vært i Ling Ling? Del dine erfaringer!