“Fantastisk mat og service.”
Anmeldelse av Ling Ling

Ling Ling
Vurdert som nr. 388 av 1 587 Restauranter i Oslo
Anmeldt 1. august 2020

Ekstremt vellykket kveld på Ling Ling, uteservering, strålende utsikt. Upåklagelig service, dyktige folk. Både renslige, og på hugget, profesjonelle. Maten var helt fantastisk: dim sum basket, nudler og stekt ris, og tigerrekene. Det så bra ut og var veldig bra. Dette var høyt nivå, spennende kombinasjoner av asiatiske smaker. Vinen var veldig bra, spesielt rieslingen på menyen.

Det eneste minus var "fest" stemningen som kom ila kvelden, mest pga. andre gjester samt noe røyk i nærheten (sikkert ikke inne på restauranten men likevel) som ødela litt. Vi spiste imidlertid sent, fra 20.30, droppet dessert da klokken ble 22 for da var det veldig høy musikk og mye roping/høying. Forstår det sent på lørdagskvelden, var bare en dårlig match til middagen vi var ute etter.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ninarsand

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde reservert er bord for 4 personer med ønske om et hyggelig bord ved vinduet. Vi ble fulgt av en vertinne som viste oss til bordet. Vi fikk bord utenfor hovedrestauranten i et glasshus på brygga. Dette kunne sikkert vært hyggelig på en solskinnsdag. Denne lørdagskvelden var der 12 grader, sterk vind og regn. Det var iskaldt, det trakk og regnet inn i sprekkene i skyvedørene. Vi spurte om vi kunne sitte inne, men fikk beskjed om at det var fullt og vi dessuten hadde ønsket å sitte ute. Det var ingen beklagelser, smil eller forsøk på å imøtekomme vårt ønske. Ingen servitørene kunne norsk, og vindusbord og utendørs var visst samme ting. Vi gikk til en annen hyggelig restaurant.

3  Takk, Unni9
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

God mat og glimrende service! Har hatt en fin kveld. Hyggelig betjening og god mat. Takk for en fin kveld!

1  Takk, 805henry
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Ekstremt lenge å vente på mat, når den først kom viste seg at de ikke hadde ene retten vi hadde bestilt. Fikk ikke en rett vi bestilte sammen med hoved retten. Rett og slett en ekstremt dårlig opplevelse. Hold dere unna!!!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 347birgerl
Anmeldt 25. februar 2020

Uhyggelig matopplevelse, lite servicevennloge servitører. Føltes som om vi var til bry fra start til slutt.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, S2559BHmariat

Reisende som så på Ling Ling, så også på

Har du vært i Ling Ling? Del dine erfaringer!