“Kult sted ”

Vinkjelleren at Grand Hotel
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Her kan gode viner nytes i godt lag, enten sammen med kjæresten, gode eller mindre gode venner, kollegaer, familien, svigerfamilien - ja kort sagt; liker du god vin så gå hit. Lunt og kult sted hvor du er omgitt av vinflasker fra alle kanter. Gode servitører med god kunnskap om vinen de selger, samt at du får et lite utvalg av småretter på menyen. Prisene er ikke av det rimeligste slaget, men det er likevel vel verdt å ta turen.

Takk, Benitaopdahl

Anmeldt 3. august 2018

Vi var de eneste denne ettermiddagen. Ble raskt oppsøkt av en kunnskapsrik, engelsktalende servitør. Tok hans anbefalinger, som var i øverste klasse. Tiden begynte å renne ut fordi vi skulle videre. Minus ved det hele var at vi måtte lete etter servitøren for å få betalt. Et lite irritasjonsmoment kan man si. Men besøk dette stedet hvis du vil smake de beste viner i hyggelige omgivelser, i en ekte vinkjeller.

Takk, 4711Gram
Anmeldt 30. april 2018

Kjapp tur innom før tur videre på byen. Drakk en flaske champagne i trivelige, mørke omgivelser med uformell og profesjonell service som gjorde at vi fire følte oss hjemme. Strålende utvalg av viner, må være et must for de som er vinelskere!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Rune H
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

De har beg med after work jazz på onsdager fra 17-19Vi tok turen og det var vi glad for. Grand Hotels vinkjeller var HELT FANTASTISK! Flotte lokaler og interiør

Det var live musikk. Masse gode viner å velge på. Og buffe til 169kr.

Vil du ta et glass.... eller flere en onsdag. Så er dette et herlig sted.
Sjekk hjemmesiden for tider.

De har også åpent i helger. Herlig sted å ta et glass.

Dato for besøk: april 2017
2  Takk, Heli S
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Vi så vi ønsket en vinopplevelse da vi reserverte, og ble lovet nettopp det. Velkommen skulle vi være! Vinlisten i seg selv er jo en opplevelse, og lokalene også. Trivelig og uformell atmosfære. Men vi opplevde i altfor stor grad at vi bare var gjester på et samlebånd. Ikke noe interesse for å snakke vin, anbefale, fortelle, eller lære oss om de edle dråpene. Vi fikk forhåndslærte tradisjonelle anbefalinger og helt standard presentasjon av vinen, på nivå med de fleste restauranter som ligger et par hakk over Egon og Fridays. Men, for all del, hyggelige folk. Og god vin. Og godt utvalg. Og fantastiske lokaler.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Erik S

Reisende som så på Vinkjelleren at Grand Hotel, så også på

Har du vært i Vinkjelleren at Grand Hotel? Del dine erfaringer!