Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superfin vinkjeller!!”

Vinkjelleren at Grand Hotel
Vurdert som nr. 461 av 1 593 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Stille og rolig vinbar i kjelleren på ærverdige Grand Hotel, Karl Johan. Veldig fine og stilfulle lokaler! Hyggelig, serviceminded bartender som kom med interessante anbefalinger. Her skal jeg tilbake. Mange ganger :)

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sst1d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 19 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Her kan gode viner nytes i godt lag, enten sammen med kjæresten, gode eller mindre gode venner, kollegaer, familien, svigerfamilien - ja kort sagt; liker du god vin så gå hit. Lunt og kult sted hvor du er omgitt av vinflasker fra alle kanter. Gode servitører med god kunnskap om vinen de selger, samt at du får et lite utvalg av småretter på menyen. Prisene er ikke av det rimeligste slaget, men det er likevel vel verdt å ta turen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Benitaopdahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

Vi var de eneste denne ettermiddagen. Ble raskt oppsøkt av en kunnskapsrik, engelsktalende servitør. Tok hans anbefalinger, som var i øverste klasse. Tiden begynte å renne ut fordi vi skulle videre. Minus ved det hele var at vi måtte lete etter servitøren for å få betalt. Et lite irritasjonsmoment kan man si. Men besøk dette stedet hvis du vil smake de beste viner i hyggelige omgivelser, i en ekte vinkjeller.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, 4711Gram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2018

Kjapp tur innom før tur videre på byen. Drakk en flaske champagne i trivelige, mørke omgivelser med uformell og profesjonell service som gjorde at vi fire følte oss hjemme. Strålende utvalg av viner, må være et must for de som er vinelskere!

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, kremm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

De har beg med after work jazz på onsdager fra 17-19Vi tok turen og det var vi glad for. Grand Hotels vinkjeller var HELT FANTASTISK! Flotte lokaler og interiør

Det var live musikk. Masse gode viner å velge på. Og buffe til 169kr.

Vil du ta et glass.... eller flere en onsdag. Så er dette et herlig sted.
Sjekk hjemmesiden for tider.

De har også åpent i helger. Herlig sted å ta et glass.

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, 225helis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vinkjelleren at Grand Hotel, så også på

 

Har du vært i Vinkjelleren at Grand Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din