Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste veganske sted i Oslo”
Anmeldelse av Nordvegan

Nordvegan
Vurdert som nr. 15 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2020

Dette er det beste veganske stedet i hele Oslo! Så mye forskjellig god mat! ♥️♥️♥️ Kaffen var nydelig og chickpea-brownien var nydelig!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, sofiesoleie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (246)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 248 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2020

Jeg er alltid sikker på at jeg får fantastisk mat her. Mitt livs beste måltider har jeg fått hos Nordvegan, ingen tvil.

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 503loneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2020

Dette var min først eveganske resturant besøk. Ble overasket over smak og methetfølelse og hvor godt det var!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, StevenNutella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Spiste vårruller som smakte bra, ikke særlig mye krydder i maten. Anbefaler varmmat siden lokalet er ganske kaldt. Savner meny med priser på varmmaten.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, jannso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

Ny tur til Oslo betyr ny tur til Nordvegan, og dei skuffa ikkje! Kjempegod mat og god service. Eg bestilte thai curry suppe. Den var litt sterk, men veldig god! Minsten spiste vårrull og resten spiste lasagne. Alle var nøgde. Vi kjem tilbake!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, siljefik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nordvegan, så også på

 

Har du vært i Nordvegan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din