Svinger ofte innom norvegan når jeg er på farten. Veldig god mat til en hyggelig pris. Anbefales varmt.
Dette er det beste veganske stedet i hele Oslo! Så mye forskjellig god mat! 🥦🥦🥦♥️♥️♥️ Kaffen var nydelig og chickpea-brownien var nydelig!
Jeg er alltid sikker på at jeg får fantastisk mat her. Mitt livs beste måltider har jeg fått hos Nordvegan, ingen tvil.
Dette var min først eveganske resturant besøk. Ble overasket over smak og methetfølelse og hvor godt det var!
Spiste vårruller som smakte bra, ikke særlig mye krydder i maten. Anbefaler varmmat siden lokalet er ganske kaldt. Savner meny med priser på varmmaten.