Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positiv opplevelse🌿”
Anmeldelse av Nordvegan

Nordvegan
Bestill bord
2
ons. 17.8.
20:00
Vurdert som nr. 27 av 1 552 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. august 2021

Restauranten er veldig innbydende. Rent, koselig og veldig serviceinnstilt hyggelig personale. Maten var utrolig smaksrik og godt utvalg. Kommer definitivt tilbake. En veldig hyggelig opplevelse

Dato for besøk: august 2021
Takk, K5121L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (266)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 266 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Her har jeg vært veldig mange ganger og jeg er alltid fornøyd. Har også kjøpt og prøvd meg igjennom Norvegans kokebok og den kan også anbefales.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriao873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig godt prøvde mye forskjellig og smakene og kombinasjonene var virkelig god. Stemningen i restauranten var også fin :)

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Thaukebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2020

Utrolig smakfull mat og hyggelige lokaler. Alt er vegansk, og de har ofte et stort utvalg som varierer fra dag til dag. Et must om man er i området - enten du spiser plantebasert til vanlig eller ei!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, eddad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020

Svinger ofte innom norvegan når jeg er på farten. Veldig god mat til en hyggelig pris. Anbefales varmt.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Idaglib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nordvegan, så også på

 

Har du vært i Nordvegan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.