“Utplassen her var helt fantastisk!”
Anmeldelse av Park 29

Park 29
Vurdert som nr. 209 av 2 110 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Utplassen her var helt fantastisk! :) jeg synes maten her var veldig bra, spesielt chevresalaten den var supergod, store porsjoner. Servicen var tipp topp så her var det ingenting å klage på! Dette stedet ville jeg anbefalt alle å prøve!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, charlottelarsen90

Anmeldt 18. juli 2020

Supert sted å tilbringe late sommerdager. Hyggelig betjening og meget god mat. Ølutvalget kunne vært bedre, men alt i alt veldig fornøyd!

Takk, Trygve M
Anmeldt 10. juli 2020

Spiste langstekt svin med brioche. Veldig gode poteter til, kjøttet var veldig bra, bortsett fra en bit som var tørr. Ellers god service. Anbefales.

Takk, 831theresed
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Når vi skal ut på lunsj eller middag, forventer vi at maten bør være av kvalitet og at det brukes råvarer . Det at maten smaker litt ekstra enn den vi lager selv, har noen nye smaker og iallefall ser visuelt innbydende ut.
Om vi bestiller dagens rett som i dette tilfelle var skalldyr salat, bør det være det restauranten har fått tak i den samme dagen.
Dagens fisk smaker godt og er fersk. Tilbehøret passer fint til fisken.
Dagens salat er nesten kun grønt med
reker og kreps som er smakløse, iallefall uten smaker av skalldyr. Kun smak av salt og vann. Ligget godt på lake!
Nå er vi også glad i et glass vin og starter lunsjen med et glass champagne. Koster 145 for et glass og i underkant av 800 for en flaske. Vi får servert vår champagne i enkle universal glass som tydeligvis brukes til alt drikke på ute restauranten. Bobler blir borte og ser ut som du drikker en hvitvin. Smaker blir også anderledes. Kjenner denne champagnen godt!
Jeg får senere greie på at om jeg hadde bestilt flaske over 1000 kr, hadde jeg fått champagne glass!
I samtale med "sjefen" påsto han at det var vanlig på Oslo's restauranter. Det er det helt klart ikke , vi er på mange restauranter hver måned.
Utvalget av vin på glass er litt" kjedelig" og snevert etter min smak . En rose vin til grillet fisk holder ikke for vår gane og når i tillegg servitøren tror den er tørr og har et sted mellom 4 og 8 gr sukker, ja da bør vinkunnskapen opp!
Fint for restauranten også å huske på at om man skal baksnakke gjester, så er det fint om de har gått og ikke ta det på kjøkkenet hvor trappa opp til toalettet er.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Sidsel
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Utrolig bra service, fantastisk hage. Beste omgivelser når været er godt, rent og fint og innbydende toaletter- det ser man ikke ofte i Oslo på sommerstid. Maten, ikke minst, er veldig god, vi valgte 3-retteren, fikk byttet ut noen retter og til slutt ble alt perfekt! Sommerens beste sted i byen!

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, Missjetlagged

Reisende som så på Park 29, så også på

Har du vært i Park 29? Del dine erfaringer!