Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted, middels mat”
Anmeldelse av Park 29

Park 29
Vurdert som nr. 129 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 72
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Anmeldt 14. juli 2021

Vi spiste her en varm sommerkveld. Det er virkelig hyggelig å sitte ute, men denne gangen skuffet både mat service. Dagens rett var skatevinge, denne ble servert med brente røstipoteter. Da vi sa fra begynte kelneren å argumentere og si at de skulle være sånn. Vi opplevde ikke verken service eller mat som veldig bra denne gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ToneN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 135 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2021

+Spennende lokale, passer spesielt godt til større selskap som ønsker å sitte i egne rom

+God vinmeny og mat
+Trendy sommerrestaurant, bra atmosfære

- Noe treg service
-Toalettene kunne trengt en oppussing

Anbefales 5/6

Dato for besøk: juni 2021
Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Utplassen her var helt fantastisk! :) jeg synes maten her var veldig bra, spesielt chevresalaten den var supergod, store porsjoner. Servicen var tipp topp så her var det ingenting å klage på! Dette stedet ville jeg anbefalt alle å prøve!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020

Supert sted å tilbringe late sommerdager. Hyggelig betjening og meget god mat. Ølutvalget kunne vært bedre, men alt i alt veldig fornøyd!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Trygve M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Spiste langstekt svin med brioche. Veldig gode poteter til, kjøttet var veldig bra, bortsett fra en bit som var tørr. Ellers god service. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 831theresed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Park 29, så også på

 

Har du vært i Park 29? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.