Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av Park 29

Park 29
Vurdert som nr. 131 av 1 554 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 64
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Vi spiste kamskjell til forrett. Disse var stekt akkurat passe og smakte himmelsk. Det var også noen blomkålbiter og hvitløk som passet perfekt. Til hovedrett spiste Skagen sandwich med kokt egg. Helt topp. Vi delte en flaske Sancerre som vi ble anbefalt.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Mariusler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 136 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021

Spiste middag her i begynnelsen av august, på en varm og flott sommerdag.
Atmosfæren var helt topp.
Middagen og desserten smakte fortreffelig.
Drikken var kald og god, passet også maten fint .
Kaffen var smakfull.
Selskapet hyggelig.

Takk for maten fra oss fra Bergen

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Håvard A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Vi var tre venninner som spiste på Park 29 i går og det var en hærlig opplevelse. Lunchen varte i nærmere 5 timer.....

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Ruellravi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Vi spiste her en varm sommerkveld. Det er virkelig hyggelig å sitte ute, men denne gangen skuffet både mat service. Dagens rett var skatevinge, denne ble servert med brente røstipoteter. Da vi sa fra begynte kelneren å argumentere og si at de skulle være sånn. Vi opplevde ikke verken service eller mat som veldig bra denne gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ToneN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2021

+Spennende lokale, passer spesielt godt til større selskap som ønsker å sitte i egne rom

+God vinmeny og mat
+Trendy sommerrestaurant, bra atmosfære

- Noe treg service
-Toalettene kunne trengt en oppussing

Anbefales 5/6

Dato for besøk: juni 2021
Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Park 29, så også på

 

Har du vært i Park 29? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.