“God mat, men masse venting.”
Anmeldelse av Park 29

Park 29
Beskrivelse: Park29 holder til i Oslos eldste tre-villa, bygget i 1847. Her har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.
Anmeldt 29. juni 2023 via mobile enheter

Vi måtte vente veldig lenge for å få bord.
Vi måtte vente veldig lenge for p bestille mat, måtte til rope på kelner for å bestille mat.
Vi måtte vente veldig lenge på regninga, purret to ganger for å få den.

1  Takk, 380elinf
Baard Overgaard Hansen, Marketing på Park 29, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2023

Det er beklagelig å høre at ditt besøk hos oss ikke levde opp til forventningene. Vi vil svært gjerne høre mer om din opplevelse, og vi setter pris på om du kunne sende en e-post til booking@sult.no med en beskrivelse av situasjonen. Dette gir oss anledning til å adressere problemet og jobbe for å forbedre din oppfatning av oss. Takk for at du deler din tilbakemelding med oss, og vi ønsker deg en fortsatt god dag.

Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Fineste uteservering i byen! Park 29 er en favoritt, og dette var vårt første besøk i sommer. Vi spiste kveite som de (heldigvis) fortsatt har på menyen, og salat med chevre. Begge deler nydelig. Godt med både chevre, valnøtter, beter og fiken i salaten. Fisken riktig tilberedt med supergode grønnsaker og nøttesmør. Rask og hyggelig service, god vin. Hva mer kan man ønske seg? Anbefales!

Takk, katrinh776
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Perfekt lørdag ettermiddag med blåskjell og bobler.

Spennende meny, vanskelig å velge.
Men vi gikk for blåskjell - som var det perfekte valget.

Takk, Rose Mari E
Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Kvalitet på mat og drikke, men små porsjoner og feil innsalg trekker ned. Vi bestilte hjemmelagd pølse med potetsalat og tomatsalsa.

Alt smakte nydelig, men det var lite av alt. En kort pølse med en spiseskje potetsalat og noen få halve cherrytomater. Litt mindre rasjonering ville gitt bedre skår.

Lime-ostekake
med friske bær var ordinær ostekake med tre dråper lime-sirup og uten bær. Gi oss beskjed når vi bestiller, så er det greit.

Uteserveringen er omgitt av vakre blomster og er i seg selv besøket verdt. Vi kommer gjerne tilbake, og håper vi bare var uheldige med utmålingen.

Takk, Curious36899633304
Baard Overgaard Hansen, Marketing på Park 29, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Med vennlig hilsen, Baard

Anmeldt 2. oktober 2022 via mobile enheter

Vi hadde lukket selskap med 25 til bords. Kontakten med restauranten fungerte svært bra både på forhånd og underveis i selskapet. Ingen overraskelse mht sluttprisen vi betalte. Maten var utmerket, og hyggelige servitører. Det gled godt underveis i måltidet, med våre hilsener og taler inne i mellom. Lokalet som nok kan ta 40 (?), passet utmerket til 25.

Dato for besøk: september 2022
Takk, RolfH682

Reisende som så på Park 29, så også på

Har du vært i Park 29? Del dine erfaringer!