Vi hadde bestilt bord for å feire en bursdag kl 18. Vi fikk velge om vi ville sitte inne eller ute, og valgte ute siden været var OK. Uteserveringen var ca halvfull. Etter 30 min venting kom endelig en servitør og tok bestilling på drikke og mat. Vi gikk alle for «tasting menu» til 850kr. Den bestod av tomater til forrett, så kyllingrett, deretter kveite, så lam og til slutt sjokoladedessert.
Det tok 1t fra vi kom til vi fikk forrettene. Tomatene smakte godt. Deretter ventet vi 45 min før vi til slutt fikk varslet servitøren om at vi var tomme for drikke for en time siden og syntes at det gikk veldig trått med maten. Vi hadde nå sittet ved bordet og kun fått noen få tomater og et glass prosecco på 1t 45min. Servitøren kom bort og sa at vi hadde fått drikken vi hadde bestilt, noe som forsåvidt stemte, men vi hadde sittet en time uten noe i glassene og ingen oppfølging fra noen. Vi fikk bestilt mer drikke og så gikk hun. Vi valgte nå selv å flytte de tomme glassene, tom vannkaraffel og tom bestikkholder til nabobordet som det ikke var gjester ved. Etter to timer fikk rett nr to, som var kylling. Retten viste seg å være kyllinglever med blåbær/bjørnebær og bygg. Vi ble litt overrasket over at retten bestod av kyllinglever, og ikke noe annet, siden menyen kun beskrev «kylling».
Nå kom kveite-retten og lamme-retten, samt desserten. Rettene smakte godt, selv om lammekjøttet var seigt.
Det var ikke maten vi var misfornøyd med, men manglende oppfølging og service. Da vi ble servert desserten informerte servitøren at de hadde litt dårlig bemanning pga sykdom og ferie, og håpte på forståelse. Litt merkelig å si dette da siste retten ble servert, i steden for å si det i starten ved ankomst. Det var ingen antydning til å komme oss i møte på noen som helst måte da vi sa i fra at vi var misfornøyd med servicen og oppfølgingen. Ikke en kaffekopp til desserten ble tilbudt. Vi kommer nok ikke tilbake her på en stund. Beliggenheten er perfekt, maten er god, men servicen var dessverre langt under hva vi hadde forventet.