“Godt og nok”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte take away og ble ikke skuffet. Bestilte mild versjon noe som også, for enkelte, var sterkt nok.
Store porsjoner og anbefales.

2  Takk, roarn2018

Anmeldt 10. juli 2020

God indisk mat! Spiste mango chicken med nan og dette falt i smak hos meg og mine venner.
Servicen var helt ok - litt lite tilgjengelig, og lokalet er stort og luftig. Prisene er noe høy, men man får store, gode porsjoner.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, CarolineHusebo
Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Innom her på 17. Mai. Hyggelig betjening og god mat. 3/5 er litt strengt, men prestasjonen måles også ut fra pris, som er noe høy. Se bilde.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, 161niklasj
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Hvis man spør en som har skikkelig peiling på indisk mat, så er nok ikke dette bra.. men for meg så synes jeg at maten er veldig god, og slik jeg ønsker det.
Spiser som regel kylling tikka masala sterk, og synes denne er veldig god. Det er også veldig gode nan brød der. Lokalene er helt greie.
Prisene er litt høye

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, annikenha
Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Bestilte en butter chicken, og både jeg og kona ble dårlige i magen i timer etterpå! Kastet opp og dårlige i magen hele dagen etterpå. Det var Skikkelig dårlig smak.
Rett og slett dårlig indisk mat.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Faktabasert

Reisende som så på Gutta fra Calcutta, så også på

Har du vært i Gutta fra Calcutta? Del dine erfaringer!