Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Må være en av byens beste pizzeriaer!”
Anmeldelse av Vesuvio Cafè

Vesuvio Cafè
Få mat levert
Vurdert som nr. 96 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 75 - USD 180
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig, veldig, veldig god pizza! Luftig og samtidig crisp cornicione! Fin balanse i tomatsausen, og bra sammensatte pizzaer. Familien prøvde forskjellige varianter og alt falt mildt sagt i smak. Skikkelig håndverk, liten koselig restaurant, og veldig hyggelige ansatte!
Er du glad i Napolitansk pizza må du besøke Vesuvio! Kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo!!’

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, OleErikH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen, tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss - det setter vi stooor pris på! Dere er hjertelig velkommen tilbake! Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 54 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Byens beste pizza! Definitivt. I tillegg er Francesco superhyggelig og har stor kunnskap om pizza. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, linneao438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen hjertelig takk for besøket og en hyggelig anmeldelse! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Mulig den beste pizzaopplevelsen jeg har hatt i Norge. Gode råvarer er brukt og Francesco kan virkelig kunsten av Napolitansk pizza!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, markuswalho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tusen tusen takk for hyggelig tilbakemelding!! Mvh Francesco

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2019 via mobile enheter

Take away luksus pizza, veldig gode råvarer og perfekt stekt! Stedet ser litt ut som et hull i veggen, men pizzaen er helt nydelig god

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, emblaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Francesco S, Eier på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2019

Tusen takk for den fine anmeldelsen, og beklager sen respons! Håper du har en nydelig sommer!! Mvh oss på Vesuvio :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Jeg har vært her to ganger den siste tiden, og det er den beste pizzaen jeg noen sinne har spist, sprø, ekstremt luftig bunn, masse god topping. Bedre enn i Italia. De tar take away, men jeg anbefaler å sitte her. Hyggelig atmosfære og fantastiske italienere som driver sjappa og serverer. Skikkelig dyktige!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Sigrun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Francesco S, Eier på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2018

Tusen takk for besøket og en hyggelig prat! Og takk for en kjempe fin anmeldelse

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vesuvio Cafè, så også på

 

Har du vært i Vesuvio Cafè? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din