Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges beste pizza?”
Anmeldelse av Vesuvio Cafè

Vesuvio Cafè
Få mat levert
Vurdert som nr. 95 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 75 - USD 180
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

Et lite og anonymt plassert lokale, men det gjør ingenting. Pizzaen her er nydelig! Hele familien storkoste seg her. I tillegg fikk vi gode råd fra pizzachef Francesco om hvordan vi skulle bli bedre på å lage pizza hjemme på nordvestlandet :) Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KimK2673
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Tusen takk for hyggelig besøk!! Og takk for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss! :) Jeg ønsker dere en fortsatt fin sommer og håper det blir litt pizza på hjemmebane også :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 55 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Fantastisk god pizza og ikke minst veldig hyggelig hos Fransesco som velvillig kom med tips og triks om hvordan en kan lage god pizza hjemme. En opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, EFC1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om oss :-) Vi ønsker deg en fin sommer! Mvh Francesco

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig, veldig, veldig god pizza! Luftig og samtidig crisp cornicione! Fin balanse i tomatsausen, og bra sammensatte pizzaer. Familien prøvde forskjellige varianter og alt falt mildt sagt i smak. Skikkelig håndverk, liten koselig restaurant, og veldig hyggelige ansatte!
Er du glad i Napolitansk pizza må du besøke Vesuvio! Kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo!!’

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, OleErikH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen, tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss - det setter vi stooor pris på! Dere er hjertelig velkommen tilbake! Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Byens beste pizza! Definitivt. I tillegg er Francesco superhyggelig og har stor kunnskap om pizza. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, linneao438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen hjertelig takk for besøket og en hyggelig anmeldelse! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Mulig den beste pizzaopplevelsen jeg har hatt i Norge. Gode råvarer er brukt og Francesco kan virkelig kunsten av Napolitansk pizza!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, markuswalho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tusen tusen takk for hyggelig tilbakemelding!! Mvh Francesco

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vesuvio Cafè, så også på

 

Har du vært i Vesuvio Cafè? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din