“Napolitansk pizza av ypperste”
Anmeldelse av Vesuvio Cafè

Vesuvio Cafè
Prisklasse: kr 807 - kr 1 938
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Napolitansk pizza av ypperste klasse. Hemmelig liten perle i Oslo.
Tartufo med ferske trøfler og gul tomatsaus toppet med flytende bøffelost og Mozzarella

1  Takk, 354kristofferg
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen takk for hyggelig besøk og flotte ord, det setter vi stoooor pris på!

Anmeldt 17. august 2020

Et lite og anonymt plassert lokale, men det gjør ingenting. Pizzaen her er nydelig! Hele familien storkoste seg her. I tillegg fikk vi gode råd fra pizzachef Francesco om hvordan vi skulle bli bedre på å lage pizza hjemme på nordvestlandet :) Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, KimK2673
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Tusen takk for hyggelig besøk!! Og takk for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss! :) Jeg ønsker dere en fortsatt fin sommer og håper det blir litt pizza på hjemmebane også :)

Anmeldt 6. august 2020

Fantastisk god pizza og ikke minst veldig hyggelig hos Fransesco som velvillig kom med tips og triks om hvordan en kan lage god pizza hjemme. En opplevelse.

1  Takk, EFC1973
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om oss :-) Vi ønsker deg en fin sommer! Mvh Francesco

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig, veldig, veldig god pizza! Luftig og samtidig crisp cornicione! Fin balanse i tomatsausen, og bra sammensatte pizzaer. Familien prøvde forskjellige varianter og alt falt mildt sagt i smak. Skikkelig håndverk, liten koselig restaurant, og veldig hyggelige ansatte!
Er du glad i Napolitansk pizza må du besøke Vesuvio! Kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo!!’

1  Takk, OleErikH
855maritk, Daglig leder på Vesuvio Cafè, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen, tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss - det setter vi stooor pris på! Dere er hjertelig velkommen tilbake! Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer!

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Byens beste pizza! Definitivt. I tillegg er Francesco superhyggelig og har stor kunnskap om pizza. Anbefales!

1  Takk, linneao438

Tusen hjertelig takk for besøket og en hyggelig anmeldelse! :-)

Reisende som så på Vesuvio Cafè, så også på

Har du vært i Vesuvio Cafè? Del dine erfaringer!