“Grusom service”
Anmeldelse av Stop & Go

Stop & Go
Anmeldt 16. august 2020

Maten er forbanna god. Dere som jobber der er eldendige på orden og høflighet. Stram dere opp, er det mulig. Meg og min familie elsker maten dere lager, men dere er frekke over telefonen. Dette er grunn til at vi aldri spiser hos dere! Dere er en restaurant, så dere må virkelig møte kundene deres med et smil, noe dere aldri gjør.

Takk, D2403HJsebastianm

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Spist her mange ganger. Stort sett alltid veldig bra. Litt under hva det pleier å være denne gangen. Men fortsatt bra :)

3  Takk, HavardHa
Anmeldt 21. juni 2020

Dette er en av mine favoritt resturand. Fått meg flytte nærmere fritidsklubben jobben. Spiser veldig ofte der. Jeg anbefaler veldig høyt å spise der. Veldig god service.
Veldig god mat og autentisk veldig god asiatisk mat.

Min favoritt er Pho og Sushi.

Takk, bj_rnvigg0a
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, drar ofte hit til tross for at det er en liten kjøretur unna oslo sentrum :) Favoritten er satay og deres svartbønnesaus!

Skulle ønske de hadde sitronkylling, eventuelt andre retter med fritert kylling også, så kanskje vi hadde fått et komplett sted for wok :) Trekker en stjerne på grunn av noe lang ventetid, men absolutt verdt ventingen! Vi tar alltid med hjem for å spise.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, goodfoodie00
Anmeldt 14. april 2020

Ligger kanskje noe utenfor mainstream, og noe begrenset meny, men derimot super service, nydelig mat, bl.a. asiatisk, uformelt, med stort hjerte- og gjestfrihet, og veldig koselig! "Great value for Money!" Anbefales! d:o)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, jans0der

Reisende som så på Stop & Go, så også på

Har du vært i Stop & Go? Del dine erfaringer!