Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God restaurant, men det finnes bedre til samme pris”
Anmeldelse av THIEF RESTAURANT

THIEF RESTAURANT
Vurdert som nr. 504 av 1 571 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

God mat, god vin, men pris/matopplevelse fortjener ikke topp score. Hadde flere set menyer men uten ferdig matchet vinpakke. Synes det burde vært noen gode matcher tenkt ut på forhånd i denne prisklassen. Ikke noe å si på mat og vinmatch til slutt, men bruker nok pengene et annet sted neste gang.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, LEMOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OskarK652, Daglig leder på THIEF RESTAURANT, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Greetings Lemor,

Thank you for taking your time to write us your feedback.

I am happy to read that you where satisfied with the food and wine pairing.
We do prefer to give our wine recommendation upon request. Not only because we have a quite wide selection of wines but also to let our guests be a part of creating a joyful and memorable evening.

We hope to see you with us again shortly

I wish you a Merry Christmas and Happy New Year,


Yours Sincerely

Oskar Kjellberg
The Restaurateur

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 72 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Tok en treretters her i forbindelse med overnatting. Hadde fått så som så med omtale, men de ble gjort til skamme. Vi ble raskt tatt høflig imot og fikk velge bord. Startet kvelden med et glass prosecco. Til forrett tok fruen kamskjell og jeg en andeconfit. Kamskjellet var det vi likte best. Til hovedrett delte vi et solid stykke ytrefilet som var mørt og med en super saus dandert oppå. Vi gikk for rødvin, etter at kelneren lot oss smake oss frem til den vi ville ha. Til dessert hadde vi en mangosorbet med en ostekake med hvit sjokolade. Prismessig helt innenfor med 2000,- tilsammen. Mistenker at stedet lider litt av av det ligger helt ute på selve hotellet. For gjester er det bare å tusle ned fra rommet og oppdage denne perlen.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, andreasvj2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018

Vi ble med på en herlig Rooftop opplevelse der drinker og mat ble matchet. Utgangspunktet for kvelden var Gin, og her ble vi virkelig overrasket over de mange brukene, den høye kvaliteten på råvarer og service, samt den fantastiske pareringen av matretter til drinkene. Mat- og drikkeansvarlige setter en høy standard, kombinert med en avslappende og stilfull atmosfære som resulterer i en opplevelse du sjeldent får i Oslo. Komboen Gin Fizz og østers bør smakes av alle!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Laturista2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OskarK652, Daglig leder på THIEF RESTAURANT, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Laturista2014,

I am very pleased to hear about your experience at our roof. I absolutely support your idea that Gin Fizz should be tasted with oysters by everyone.

We hope to see you with us shortly.

I wish you a crisp and colorful autumn!

Kind Regards,

Oskar Kjellberg

The Restaurateur
THE THIEF

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk et koselig vindusbord. Hyggelig og oppmerksomme kelnere. Av de tre som serverte oss var det bare ei som snakket norsk. Jeg spiste dagens fisk som var kveite. Den var aldeles nydelig. Hvitvinen som ble anbefalt var også deilig.
Prisene er noe stive og med så mange flotte restauranter i Oslo tror jeg at jeg velger noe med bedre valuta for pengene neste gang.

Dato for besøk: september 2018
Takk, trinelisem2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OskarK652, Daglig leder på THIEF RESTAURANT, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Trine-Lise,

Thank you for your review of our Foodbar!

I am very glad to hear that our halibut and suggested wine satisfied your taste buds.


I wish you a crisp and colorful autumn!


Kind Regards,

Oskar Kjellberg

The Restaurateur
THE THIEF

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Var i denne baren for å nyte god drikke med fantastisk utsikt. Hvitvinen var helt toppers , Gin Tonicen var en av de beste vi har smakt. Prisene er høye, men nyter man livet i behagelig atmosfære så er det verdt det.

Dato for besøk: august 2018
Takk, bentej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OskarK652, Daglig leder på THIEF RESTAURANT, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Bente,

Thank you for your review.

I am very pleased to hear that you enjoyed our roof and got a relaxing time.


I wish you a crisp and colorful autumn!

Kind Regards,

Oskar Kjellberg

The Restaurateur
THE THIEF

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på THIEF RESTAURANT, så også på

 

Har du vært i THIEF RESTAURANT? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.