“God matopplevelse og litt for dårlig service.”
Anmeldelse av THIEF RESTAURANT

THIEF RESTAURANT
Vurdert som nr. 518 av 1 618 Restauranter i Oslo
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord noen dager før. Ble vennlig tatt i mot og vist til bordet. Fikk tatt en bestilling på drikke og ganske snart etterpå av både forrett og hovedrett.
Vi fikk ganske snart forretten som smakte helt fantastisk. Men, så ble vi sittende og vente….og vente….og vente på hovedretten. Vi ventet så lenge at vi drakk opp en hel flaske vin. Hovedretten kom omsider, og smakte også bra.
Personalet var heller ikke så ivrige på å følge opp. Vi anser dette som en noe finere restaurant. Først kunne vi gjerne fått servert noe «på huset» imellom ventingen (nybakt brød med urtesalt eller lignende). Vi reagerte også på at blomsterbedene var fulle av ugress, siden dette er noe av utsikten fra restauranten. Likeledes at det har vert et dårlig vedlikehold av trevirket som var rett utenfor bordet/veggen på restauranten.
Det er midlertidig en fantastisk beliggenhet, spesielt på en varm sommerkveld.

De burde rett og slett stramme seg opp litt, både på service og vedlikehold.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Solihjerte

Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Kafé-følelse med dyre priser og liten meny. Bra kvalitet på det som serveres. Veldig hotellfølelse i negativ forstand.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Roger Sebastian S
Anmeldt 29. oktober 2021 via mobile enheter

Her ble jeg meget godt ivaretatt fra jeg ankom restauranten til jeg etter noen timer kunne trekke meg tilbake med følelsen av å ha vært en spesielt høyt verdsatt gjest. Ekstra hyggelig var det at jeg satt igjen med inntrykket av at det gjaldt alle gjestene denne kvelden. Her var det mange på jobb og mange gjester som kunne nyte godt av oppmerksomme, dyktige og morsomme ansatte . Spennende russiskinspirert servering av kaviar til forrett, en overraskende raus porsjon hel norsk hummer til hovedrett med påfølgende forfriskende hvilerett av mangosorbet og med norske oster til avslutning, Dette ble akkompagnert av en god aperitiff, viner og hetviner som bidro til å løfte måltidet ytterligere. De ansatte taklet utfordrende spørsmål og spesielle ønsker på en veldig profesjonell og forståelsesfull måte.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, losalex2233
Anmeldt 29. mai 2021

LATTERLIG dyrt. Her svarer ikke maten til prisen på noen måte. Spiste treretters meny, og maten var ikke var spennende, og det var virkelig ikke verdt prisen. All honnør til flott personale som virkelig stilte opp og var hjelpsom.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, solvoreliassen
Anmeldt 6. januar 2021

Sparsom meny.
God burger til lunsj, men den 3 retters middagen var svært skuffende på smak og garnityr.
Frokosten hadde pålegg med harde kanter, både laks, kjøttpålegg og oster. De hadde ikke brød, kun søte rundstyller og croissanter til frokost.

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Marsdama69

Reisende som så på THIEF RESTAURANT, så også på

Har du vært i THIEF RESTAURANT? Del dine erfaringer!