Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges dyreste medisterpølse!”
Anmeldelse av Håndverkerstuene - STENGT

Håndverkerstuene
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 35
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Håndverkerstuene ligger sentralt til i Kristian IV gate. Restauranten har tradisjoner helt tilbake til 1885, og kombinerer rustikk sjarm med røtter tilbake til 1885, og smakfull, moderne design. Menyen består av rustikk mat inspirert av de franske, tyske og belgiske kjøkken. Håndverkerstuene har også et av Norges største ølutvalg. Håndverkerstuene jobber for å heve den kulinariske statusen til konseptet øl og mat. Her får man både mat tilberedt med øl og anbefaling av ølsort til hver eneste rett.
Anmeldt 1. november 2017 via mobile enheter

Håndverkestuen har kansje Oslos beste atmosfære, super service, men maten henger ikke med. Menyen var spennende og valget falt fort på hjemmelagde pølser til godt over 250,- kr. Stor var skuffelse når vi fikk servert noe som fremsto som Gilde medister., sammen med en fin,fin potesmos uten smak, ja ........ Eneste + blir sennepen. Besøket ble reddet av god service og et herlig øl utvalg.

Dato for besøk: november 2017
Takk, StStokke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The_Oslo_Team, Front Office Manager på Håndverkerstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2017

Hei StSokke,

Takk for din konkrete tilbakemelding, det er veldig hyggelig å lese det positive du skriver om oss, og så skal vi ta kritikken om pølsene til etterretning. Til info så er de du spiste her denne gang etter et resept på Bratwurst. Det er kjedelig at du ikke likte de og vi har lyst til å invitere deg tilbake på et gratis pølsemåltid med en annen batch av pølser som vi håper faller mer i smak, med en skikkelig god potetmos  Hvis du har lyst til dette så ta kontakt med oss på bord@hvks.no.

Hjertelig hilsen, Håndverkerstuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 239 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2017 via mobile enheter

Valgte å ta en øl etter endt konferanse på Bristol. Bare rett over gata. Lokalet bærer preg av tradisjon. Man får en andaktsfølelse når man er der. De har et meget stort utvalg øl. Og man kan sitte godt der. Dessverre var det meste reservert når vi var der. Og det tok laaang tid å få øl, selv om det ikke var mye besøk. Men ølet var godt og omgivelsene topp. Prøvde ikke annet enn øl. Får prøve mat en annen gang.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The_Oslo_Team, Front Office Manager på Håndverkerstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2017
Google-oversetting

Hi Gullord,

Thank you very much for your detailed & great feedback, we appreciate it. We are fortunately quite busy now with the Christmas season coming up so we apologise for the wait! But happy to hear that you managed to get some space and try some of our beers!

Hope to see you back here again soon to try out the food!

- Håndverkerstuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Hovedretten var helt smakløs. Var kun baconet som hadde smak, til og med potetene var smakløse. Desserten var helt OK. Kommer ikke tilbake hit igjen.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Kristin P. H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The_Oslo_Team, Front Office Manager på Håndverkerstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2017
Google-oversetting

Hi Kristin P.H,

Thank you for taking the time to provide feedback for us, we will of course pass this to our kitchen staff.

We are very sorry to hear that the food was not up to your expectations, this is not what we want to hear. We would welcome you back to try us out again, please let us know if you want to book a table and we will take care of you :) bord@hvks.no

Thanks again!
- Håndverkerstuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2017 via mobile enheter

Utrolig avslappende og fin atmosfære! Et bredt utvalg av forskjellige øltyper fra forskjellige steder i landet/verden ( på fat!! ) god mat og bra meny! Er du i Oslo er dette definitivt et sted du bør besøke!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Asle B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The_Oslo_Team, Front Office Manager på Håndverkerstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2017
Google-oversetting

Hi Asle B,

Thank you for your fantastic review!! Hope to see you back again really soon!

- Håndverkerstuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

Tradisjonsrike retter og mildt sagt stor ølmeny. Glimrende utvalg innenfor ulike sjangre. Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: september 2017
Takk, SteinP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The_Oslo_Team, Front Office Manager på Håndverkerstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2017

Hei Stein P,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemeldingen!! :)

- Håndverk team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverkerstuene, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din