“Pass på maten deres”

Grytelokket avd. storgata oslo
Vurdert som nr. 1 411 av 2 069 Restauranter i Oslo
Anmeldt 24. april 2024

Jeg og kompissen dro til dette stedet rundt kl 22:50 tiden 23 april 2024 gryteløkka avd storgata. Ansatte som jobbet der var stor i kjeften. Maten jeg fikk var veldig tørr. Smakte veldig dårlit. Kompissen min gikk for å klage fordi han fikk hamburgeren uten salat og andre tilbehør. Han ansatte der begynte å krige og prøvde å komme nær oss å angripe oss. Det er ikke feil å klage på mat når man er en kunde? Man ønsker å få maten som det er beskrivet menyen. Jeg betaler for maten som jeg ønsker. Jeg ikke bruke penger på dårlig mat? Men når det ikke skjer selvsagt man må klage på måten den ansatte har gjort mot oss. Vil jeg gjerne si at jeg aldri skal spise hos gryteløkka avd storgata. Veldig dårlig behandling og jeg anbefaler de andre kundene som handler hos dem om å passe på. Sånne ting kan skje med dere!!!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Praveen R

Anmeldt 18. januar 2024 via mobile enheter

bestilte tre måltider herifra valgte medium men fikk meget sterk på alle tre som jeg bestilte. maten var kald når den ble levert

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Jørgen E
Anmeldt 26. desember 2021 via mobile enheter

Jeg elsker kebaben på Grytelokket! Jeg er som regel innom Grytelokket på Skjetten da det er nærmest meg, og der har de den beste kebaben jeg noen sinne har smakt. Kjempebra service også.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, aroakh
Anmeldt 12. oktober 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 kebabmiddager, smakte helt forferdelig og alt var vassent. Eneste som var positivt var at det var mye

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Kjeldahl11
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Fikk ikke levert maten. Fikk opplyst den var satt utenfor, så ikke noe til den. Fikk ikke refundert pengene heller. Dropp hjemlevering om du ikke vil vente 2,5 timer på noe som blir satt av på en annen adresse.

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, bebe80

Reisende som så på Grytelokket avd. storgata oslo, så også på

Har du vært i Grytelokket avd. storgata oslo? Del dine erfaringer!