Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Har alt man trenger

Dette kjøpesenteret har alt man trenger. Flere spiseplasser, matbutikk, klesbutikker, og alt du kan... les mer

Anmeldt 15. januar 2019
720s_lvia
,
Hokksund, Norge
via mobile enheter
Største senteret i byen

Tar turen hit en gang i blant da det er enkelt å komme seg hit kollektivt og det har mange av de... les mer

Anmeldt 17. august 2018
stelnor
,
Oslo, Norge
Les alle 17 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 45,51
Mer informasjon
fra USD 57,54
Mer informasjon
fra USD 45,51
Mer informasjon
fra USD 52,70
Mer informasjon
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
6
9
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
9
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 17 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018

Tar turen hit en gang i blant da det er enkelt å komme seg hit kollektivt og det har mange av de største butikkene som da ligger innendørs. Det kan være litt vanskelig å finne fram i senteret da etasjene er "delt i to deler". Dette resulterer fort i mye gåing for å komme til butikken du skal til. Men det tas igjen på utvalget av butikker.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig senter, men kan av og til være for mange mennesker der. Kunne vært flere sitteplasser i første etasje ved inngangen da det ofte sitter folk og venter på hverandre der.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2017 via mobile enheter

En tur til Storosenteret kan være inspirerende sosialt. Det er alltid mye folk her, uansett tidspunkt. Salgstilbud finnes hele tiden. Det er mange og varierte butikker og cafeer. Minuset er betalingsparkeringen.

Dato for opplevelse: desember 2017
2  Takk, sveinatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har shoppet på fantastiske velorganiserte StorO Storsenter, noe man gjør året rundt, - uansett vær. Kveldsåpent, og meget god inne- og ute parkering til rimelig pris. Parkerer man i Oslo sentrum, er det "highway robbery". Heis fra begge kjellergarasjene opp til de mange etasjer med alskens tilbud- og varer i nærmest alle kategorier- og dagligdagse behov og gaver. Innbydende lyst, pent- og rent, og en informativ besøksdisk i 1 etg. De brede rulletrappene fører èn opp- og ned til herlighetene, og et utall selektive bredde forretninger, samt mattilbud. Her får man det meste som dekker de fleste behov. Særlig før høytidsdager kan de være tusener som flokker seg rundt de mange butikkene, kafeer, mattilbud og store åpne- og lyse haller. Alt meget velorganisert- og dirigert av senterleder m/staff, samt hyggelige vektere. Anbefaler storsenteret totalt, "Ingen nevnt - ingen glemt"! Bonusen er en hyggelig opplevelse! d:o)

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017

Et flott senter som fremstår som vært innbydende! Mange butikker. Her finner du det meste av det du trenger på alle områder.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, LivRhododendron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser