Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slapp salat”

Jamie's Italian Aker Brygge
Vurdert som nr. 478 av 1 594 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020

Bestilte Cæsar salat og oliven tapanade. Tapanade var ok, men ikke mer. Slapp hodesalat i tung dressing, smakløs, bløt og kjedelig. Sammen med tørr kylling og vannete tomater ble det skikkelig skuffende lunsj dessverre. Bråkete betjening i bakgrunnen. Finnes bedre alternativer på Aker brygge og Tjuvholmen!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Y1690VAcarinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (645)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 645 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde pizza og primavera Ravioli. Pizza var greit men Ravioli var noe av det mest kjedeligste jeg har kommet over. Sausen var tynt som vann.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sirius28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og strålende mat. Var der med barn som ble godt tatt vare på. Et godt alternativ på Aker Brygge!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Svennis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Ikke planlagt, men tørste og sultne vi ble. Stoppet her, noe jeg er glad for. Hyggelig betjening. Ha god tid her... Hamburgeren er noe av det beste jeg har smakt. Calimarisen var sprø og smakfull. Pizzaen veldig god. Mimosaen smakte utmerket, men appelsinjuice i 2 dl glass holder ikke... Dyrt selvfølgelig, men bortsett fra juicen var det verdt det.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, solfrid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hadde Jamie fått servert denne maten hadde han forlatt restauranten i sinne. Spiste Rib eye, var så seig og full av slintrer, helt forferdelig. 4 bittesmå mandelpoteter var tilbehøret. De andre tok Jamies burger. Liten, tørr med tørt hamburger brød. At Jamie vil ha sitt navn forbundet med en slik elendig kvalitet skjønner ikke jeg. I tillegg ventet vi en time på maten som også var dyr.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, IKandA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Italian Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Jamie's Italian Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din