“Styr unna..”
Anmeldelse av Akka Arabisk espresso

Akka Arabisk espresso
Vurdert som nr. 1 302 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 26. januar 2024

Dette er den verste pizzeriaen jeg kan huske å besøkt. Barneporsjonpizza til 185 kroner (65 kroner for en brus), og bizzaen var knapt stekt, kjedelig deig (neppe langtidshevet og strukket), tam saus og ost. Jeg er fremdeles sulten og tenker at det finnes frossenpizzer som er bedre enn dette og i allefall gir mer mat. Han som jobber der satt bare ute og røkte og jeg følte meg rett og slett svindla.
Dette må være den dårligste pizzaen i Oslo og jeg kan ikke forstå hvordan dette stedet overlever. Det var helt tomt der. Kanskje dette stedet hvitvasker penger 😂. Uansett, - Styr unna.. så latterlig dårlig at jeg begynte å mistenke at det var skjult kamera 😣

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Andreas W

Anmeldt 18. november 2023

Beste pizzaen i Oslo! Hyggelig sted. Rent og pent. Ufortjente med de dårlige anmeldelsene fra forbipasserende som frekt bare skal låne toalettet. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, 65612ianh
Anmeldt 30. september 2023

Uhøffelig og nærmest aggressiv eier. Vi ble kastet ut da vi brukte noen minutter på å bestemme oss for at vi ikke skulle spise der allikavel, men vi måtte inn for å se på menyen. Utrolig dårlig opplevelse, ble ydmyket og eieren var respektløs. Skal aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Elise B
Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Ufattelig at de har kunder.
Direkte uhøflig, og på grensen til fiendtlig. Nesten ikke til å tro at anmeldelser som er positive kan være legitime.

Dato for besøk: september 2022
3  Takk, Navigate790612
Anmeldt 10. januar 2023

Kaffe med spiseplikt. flere gode kafeer i nærheten uten spiseplikt. En pussig kafe hvor en kan bli nektet å kjøpe kaffe

Dato for besøk: januar 2023
2  Takk, Sjekker

Reisende som så på Akka Arabisk espresso, så også på

Har du vært i Akka Arabisk espresso? Del dine erfaringer!