Vi var her på middag med jobben. Helt ypperlig mat og god service.
Hit kommer jeg til å dra igjen. Anbefales
Vi var her på middag med jobben. Helt ypperlig mat og god service.
Hit kommer jeg til å dra igjen. Anbefales
Tusen takk! Så hyggelig!!
95–99 av 230 anmeldelser
Koselig restaurant på Frogner. God italiensk mat, uformelt. Litt å gå på når det gjelder service/oppmerksomhet fra kelner. Kommer gjerne igjen! God glutenfri pizza hørte de hadde glutenfri pasta også, får teste neste gang...
Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Vi tar hintet og skal jobbe ennå mer med servicen
En herlig oase på en sjelden solfylt del av Frogner. Pulserende hyggelig, veldig god mat og service. Rikholdig vinkart,- kunne vært rom for noen Bordeaux viner også
Tusen takk for superhyggelig anmeldelse! Vi blir så glade av det :). Enig i at Bordeaux-viner er godt, men vi har bestemt oss for å være 100 % italienske, både med mat og vin. Velkommen tilbake :)
Deilig brushetta, tagliatelle med villsvin, brunelloer på glass og smilende italienske servitører. For et lite øyeblikk føltes det som om jeg var tilbake i Toscana. Dette var bra!
Synd at Vineria Ventitude ikke eksisterte når jeg bodde i Eckersbergsgate for en slik restaurant skulle jeg likt og hatt i gangavstand fra sengen min.
For øvrig er utvalget av italienske viner helt overlegent. Med Casanova di Neri sin Cerretalto i magnum fra 2010 (som jevnt over scorer 100 Parker-poeng) og riservaer fra Poggio di Sotto kan brunelloelskere med dype lommebøker kos seg gløgg.
Hyggelig restaurant, men litt rart at man på en italiensk restaurant i Oslo har kelnere som bare snakker engelsk.....
Maten var ok, spiste spaghetti Vongole. Dessverre litt for mye chili, jeg liker sterk mat, men det tok livet av skjellene...