Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig hjemmelaget italiensk med personlig touch ”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 123 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Har lenge ønsket å besøke denne perlen på Frogner. Hyggelig restaurant med intim atmosfære. 3 gode venner som prøvde ut 3 retter hver. Fantastisk hjemmelaget pasta med villsvin og med bachamel saus med parmesanost, soppsaus med trøffel samt en fantastisk Pizza Diavola med sterk italiensk salami var en av de beste jeg har smakt. Foccacia med aioli samt grønn og rød pesto. Den grønne pestoen er også en av de beste vi har smakt. Til dessert kan de anbefales med deledessert med flere favoritter, nydelig sammen med perfekt italiensk kaffe nam nam... Når servicen er personlig og vennlig og stemningen god så blir dette en topp opplevelse. På grunn av bilkjøring så blir det alkoholfritt for vår del, men for de som liker gode italienske dråper både i hvit og rød tone, så mangler det lite i det rikholdige utvalget. Prisene er også særdeles akseptable så denne perlen kan anbefales for de fleste. Passer både for det forelskede paret og den koselige familiemiddagen. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2019

Tusen takk for en nydelig anmeldelse! Vi blir så glade av slikt!:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (205)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7781 av 205 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Vi var her på middag med jobben. Helt ypperlig mat og god service.
Hit kommer jeg til å dra igjen. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, 675vildeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Tusen takk! Så hyggelig!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant på Frogner. God italiensk mat, uformelt. Litt å gå på når det gjelder service/oppmerksomhet fra kelner. Kommer gjerne igjen! God glutenfri pizza hørte de hadde glutenfri pasta også, får teste neste gang...

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, lise2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2018

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Vi tar hintet og skal jobbe ennå mer med servicen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

En herlig oase på en sjelden solfylt del av Frogner. Pulserende hyggelig, veldig god mat og service. Rikholdig vinkart,- kunne vært rom for noen Bordeaux viner også

Dato for besøk: september 2018
Takk, OysteinTv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandro P, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Tusen takk for superhyggelig anmeldelse! Vi blir så glade av det :). Enig i at Bordeaux-viner er godt, men vi har bestemt oss for å være 100 % italienske, både med mat og vin. Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2018 via mobile enheter

Deilig brushetta, tagliatelle med villsvin, brunelloer på glass og smilende italienske servitører. For et lite øyeblikk føltes det som om jeg var tilbake i Toscana. Dette var bra!

Synd at Vineria Ventitude ikke eksisterte når jeg bodde i Eckersbergsgate for en slik restaurant skulle jeg likt og hatt i gangavstand fra sengen min.

For øvrig er utvalget av italienske viner helt overlegent. Med Casanova di Neri sin Cerretalto i magnum fra 2010 (som jevnt over scorer 100 Parker-poeng) og riservaer fra Poggio di Sotto kan brunelloelskere med dype lommebøker kos seg gløgg.

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, Baustin82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din