Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 125 av 1 595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg spiser 2-3 ganger i uken på restaurant. Kommer alltid tilbake til Vineria Ventedue,bra mat og betjening. En av de beste italienske i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sightseer172722
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Takk for hyggelige ord. Kanskje du kunne si noe om hva du vil ha forbedret siden du kun gir en 3’er? Litt overrasket over den utifra hva du skriver..:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 209 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020

Drikke: kelneren trodde ikke de hadde noe brus uten sukker. Vi bestilte vann med kullsyre, men da kelneren kom var han overrasket over å ha funnet en cola light.

Mat: Pizzaen vi bestilte var brent og kun med tomatsaus og toppet med salami i strimler, ingen ost eller noe annet.

Desserten smakte godt.
Det blir lenge til neste gang!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Nicole S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal svare på dette, men jeg prøver; er du skuffet over at vi likevel fant sukkerfri brus til deg? Det har dessverre vært store leveringsproblemer av brus fra Coca Cola Norge etter lockdown. Vi har ikke pizza uten ost.
Fint at du likte desserten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Jeg spiser mye ute i Oslo og pleier aldri å ta meg tid til å skrive anmeldelser, men servicen her var så elendig at jeg fortsatt er sjokkert over den grusomme restaurantopplevelsen. Etter å ha lest gjennom flere av de mer kritiske anmeldelsene her (som nesten alltid kritiserer servicen) samt de avfeiende svarene fra restauranten, har jeg i enda større grad fått inntrykk av at personalet er uprofesjonelle, har en noe fiendtlig holdning til noen av gjestene og at de ikke er villige til å ta imot konstruktiv kritikk.

Vi hadde vært på kino og sett la dolce vita på Frogner kino og fikk alle lyst på italiensk mat. Da flere venninner alltid har skrytt Vineria Ventidue opp i skyene ble dette et åpenbart valg. Vi kom inn og siden vi ikke hadde noen bestilling tok det litt tid før vi fikk bord. Allerede her fikk jeg inntrykk av at servitørene ikke var veldig vennlige, men jeg tenkte ikke så mye over det. Vi fikk et bord i hjørnet av restauranten og fikk menyene. Vi måtte to ganger be om å få vann og det var ingen som spurte oss om vi ville ha noe annet å drikke i mellomtiden. Menyene var rotete, noen av sidene var opp ned og ikke veldig lette å håndtere. Vi bestilte alle ulike retter og fikk maten relativt fort. To av oss syntes maten var himmelsk (risottoen var visstnok herlig), mens de to andre rettene var helt grei. Personlig har jeg smakt en mye bedre lasagne mange andre steder, også i Oslo. Den var ujevn og jeg skulle ønske jeg ble tilbudt parmesan slik at jeg kunne spritet opp den flate smaken litt. Det varda de ubehagelige opplevelsene begynte. Under måltidet skulle en av servitørene ta et bilde av de på bordet ved siden av. Han stelte seg med ryggen mot oss og dyttet rumpa opp i ansiktet på hun ene som satt ved bordet. Hun måtte lene seg tilbake på den lille plassen som var igjen i hjørnet. Vi lo alle litt av det og han kom med en rask beklagelse som ikke virket helt genuin. Servitrisen vår kom ikke bort til bordet en eneste gang for å spørre om maten smakte eller om vi manglet noe og vi måtte selv huke tak i noen for å spørre om mer vann. Jeg syntes dette var litt merkelig da vi hadde kommet dit ganske tidlig og restauranten var relativt tom. Da vi var ferdige med maten bestilte vi kaffe, vi ble ikke tilbudt noen meny for å se på dessertene, men hun ene rundt bordet spurte om de hadde tiramisu og vi bestilte to. Det vi fikk var IKKE en tiramisu. Jeg skar gaffelen min gjennom for å se nærmere på den og den var fylt med jordbær og så mer ut som en bløtkake. Vi klagde til servitrisen og påpekte at det vi hadde fått ikke var tiramisu, hun virket usikker og svarte at restauranten for øyeblikket hadde en egen sommervri på desserten. Dette hadde ikke vi blitt informert om da vi bestilte, noe vi også påpekte til henne og hun beklaget seg. Vi sendte dem derfor tilbake. Hun spurte om det var noe annet hun kunne gjøre, igjen fikk vi ingen meny for å se på det de hadde og vi var så lei av å være der at vi sa at det ble det hele. Vi drakk opp kaffen og ba om regningen. Delte opp regningen, og da hun siste skulle betale resten, oppdaget vi at tiramisuen sto på regningen, vi tenkte at det bare var en feil og påpekte til servitrisen at vi hadde sendt dem tilbake. Hun sa hun skulle høre med kokken og kom tilbake med en unnskyldning om at vi hadde spist av den ene og at de derfor ikke kunne bruke den senere. Jeg stusset litt over det siste. Serverer restauranten det som blir sendt tilbake til andre gjester? Hva om noen hadde hostet på den eller lignende? Det virket lite hygienisk i hvert fall med tanke på dagens situasjon og smittehensyn. Igjen forklarte vi at jeg kun hadde tatt gaffelen gjennom, luktet litt på den og sett på den og deretter sendt den tilbake. Hun ba oss igjen vente og vi fikk en ny servitør som virket litt mindre usikker, litt hyggeligere og litt mer kompetent. Han ba oss vente litt og gikk ut for å snakke med servitrisen. Han kom tilbake, ga samme unnskyldning og påpekte at det sto i menyen. Vi forklarte at vi ikke hadde fått sett noen meny og han beklaget og sa at han ikke kunne gjøre noe med det. Det var bare snakk om 100kr og vi liker ikke å krangle og ble uansett slengt fra én servitør til en annen da vi klagde, så vi betalte og tenkte at vi skulle gå. Da spurte han om det manglet en kvittering og hun ene sa at hun ikke visste, men at alle hadde betalt. Da svarte han i en anklagende tone at det nesten manglet 500 kr og at det bare var to kvitteringer. Da svarte hun siste at hun hadde fått en kopi av kvitteringen og at hun hadde betalt til den andre servitrisen. Det tok til slutt nesten 30 minutter fra da vi fikk kvitteringen til vi hadde reist oss fra bordet og gått.

Alt i alt var servicen ekstremt uprofesjonell og lite hyggelig. Vi fikk en inkompetent servitrise som virket usikker og nesten ikke gadd å se oss i øynene. Den eneste grunnen til at jeg gir to stjerner og ikke én var fordi hun ene elsket risottoen, men hele måltidet ble dessverre ødelagt av den elendige servicen. Det er trist å ha fått et så dårlig førsteinntrykk da dette har virket som den beste italienske restauranten som ligger i nærheten av der vi bor. De har fine lokaler, en ellers god atmosfære, gode priser og noen av rettene virker nydelige (jeg tror jeg bare var litt uheldig med maten). Jeg har aldri hørt om noen som har opplevd det samme før jeg begynte å lese litt her. Rett og slett skuffende, men siden det er rett rundt hjørnet kommer jeg nok til å prøve igjen og håpe at jeg blir møtt med mer vennlighet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 698nikar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi forsikrer at vi tar våre gjesters tilbakemeldinger på største alvor, og undersøker alltid hva som har skjedd for å unngå at liknende skjer igjen.Beklager sterkt at din opplevelse ikke var god nok denne gang, - sommeråpning etter Covid 19 har vært travlere enn vi hadde regnet med. Vi håper å se deg i restauranten igjen, slik st vi kan gi deg en god opplevelse

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

En soleklar italiensk favoritt. Meget god mat, alltid hyggelig service og godt utvalg av drikke. Terningkast 6

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, erikfY1577AQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Tusen takk! Vi blir så glade av slik tilbakemelding!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Det er alltid fullt på Vineria Ventidue, og det med god grunn. Det er en ambiance - en herlig vibe, god service og deilig mat hver gang. Uteseksjonen er helt konge da det er relativt lite trafikk i området. Det vanker av og til kjendiser og influencere på Vineria V, men prisnivå og stemningen er for folk flest. Vineria Ventidue er mitt «go to» sted på Frogner og det løfter hele nærområdet :)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, hansjacobm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Tusen takk, vi blir så glade av denne tilbakemeldingen!:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din