“En perle på Frogner ”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Prisklasse: USD 1 - USD 5
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Mitt absolutt favorittsted i nabolaget og når sola skinner, maten smaker utmerket og servicen var på topp er det bare å gi terningkast 6. Sommerens lunsjhøydepunkt, Spagetti Vongole var tipp topp.

1  Takk, helenborchgrevink
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Grazie mille❣️

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

V22 leverer alltid og gir meg en ekte italiensk følelse. Min favoritt er Spagetti con vongole som de gang på gang treffer 100%. Folka som jobber der er alltid hyggelige og leverer ypperlig service. Anbefales på det varmeste uansett om du er alene, sammen med din kjære eller er en større gjeng.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Terjelien66
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Grazie❣️

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

En perle på Frogner!

Midt på Frogner finnes det et lite Italia med fantastisk god mat, et fyldig drikkekart inkl egenproduserte viner og ikke minst svært hyggelig service. Åpent også i hele sommerferien for alle som vil oppleve en nær original smak og opplevelse av Italiaferie. Takk for at dere holder full steam også i denne rare tiden og for at dere alltid strekker dere for å gjøre besøket mer enn vel verdt!

Mvh Johan Baklund

1  Takk, 656johanb
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Grazie mille!!!

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg spiser 2-3 ganger i uken på restaurant. Kommer alltid tilbake til Vineria Ventedue,bra mat og betjening. En av de beste italienske i Oslo.

2  Takk, Sightseer172722

Takk for hyggelige ord. Kanskje du kunne si noe om hva du vil ha forbedret siden du kun gir en 3’er? Litt overrasket over den utifra hva du skriver..:)

Anmeldt 14. juli 2020

Drikke: kelneren trodde ikke de hadde noe brus uten sukker. Vi bestilte vann med kullsyre, men da kelneren kom var han overrasket over å ha funnet en cola light.

Mat: Pizzaen vi bestilte var brent og kun med tomatsaus og toppet med salami i strimler, ingen ost eller noe annet.

Desserten smakte godt.
Det blir lenge til neste gang!

1  Takk, Nicole S
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal svare på dette, men jeg prøver; er du skuffet over at vi likevel fant sukkerfri brus til deg? Det har dessverre vært store leveringsproblemer av brus fra Coca Cola Norge etter lockdown. Vi har ikke pizza uten ost.
Fint at du likte desserten.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!