Dette er et toppers sted for familier. Nydelig mat, variert meny av italienske retter. Perfekt kaffe.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding❣️
Mitt absolutt favorittsted i nabolaget og når sola skinner, maten smaker utmerket og servicen var på topp er det bare å gi terningkast 6. Sommerens lunsjhøydepunkt, Spagetti Vongole var tipp topp.
Grazie mille❣️
V22 leverer alltid og gir meg en ekte italiensk følelse. Min favoritt er Spagetti con vongole som de gang på gang treffer 100%. Folka som jobber der er alltid hyggelige og leverer ypperlig service. Anbefales på det varmeste uansett om du er alene, sammen med din kjære eller er en større gjeng.
Grazie❣️
En perle på Frogner!
Midt på Frogner finnes det et lite Italia med fantastisk god mat, et fyldig drikkekart inkl egenproduserte viner og ikke minst svært hyggelig service. Åpent også i hele sommerferien for alle som vil oppleve en nær original smak og opplevelse av Italiaferie. Takk for at dere holder full steam også i denne rare tiden og for at dere alltid strekker dere for å gjøre besøket mer enn vel verdt!
Mvh Johan Baklund
Grazie mille!!!
Jeg spiser 2-3 ganger i uken på restaurant. Kommer alltid tilbake til Vineria Ventedue,bra mat og betjening. En av de beste italienske i Oslo.
Takk for hyggelige ord. Kanskje du kunne si noe om hva du vil ha forbedret siden du kun gir en 3’er? Litt overrasket over den utifra hva du skriver..:)