Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ei perle på Frogner ”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 123 av 1 590 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig plass med fantastisk mat og interesserte hyggelige servitører . Flott både inne og ute . Stemningsfylt lokale

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Skreppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Grazie mille! Så utrolig hyggelig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (205)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 205 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

I dagens styrtregn ble det lunsj her. Fulgte kelners vinanbefaling og fikk sommeren servert i glasset, i form av deilig rosevin. Vi to som spiste delte en "planke" med de deiligte munnfuller fra Italia - og en brødkurv i tillegg. Masse nydelig mat som bare måtte ha litt mer vin - og en kaffe til avslutning. Superatmosfære og fullt. Skynd deg og bestill bord for en koronafri "Italiatur" midt på Frogner. På vei hjem stusset vi bare over en ting, hadde vi vikelig betalt for alt - dette var jo rimelig.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 624vegarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Tusen takk for super tilbakemelding ❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Har hatt fornøyelsen av å besøke denne koselige naborestauranten sommer som vinter. På siste besøk fikk vi servert en virkelig fantastisk pizza, og med husets rødvin ble dette atter en vellykket kveld for meg og mine gjester!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 609georgm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Dette er et toppers sted for familier. Nydelig mat, variert meny av italienske retter. Perfekt kaffe.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SivF46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Mitt absolutt favorittsted i nabolaget og når sola skinner, maten smaker utmerket og servicen var på topp er det bare å gi terningkast 6. Sommerens lunsjhøydepunkt, Spagetti Vongole var tipp topp.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, helenborchgrevink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020
Google-oversetting

Grazie mille❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din