Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, service og vin”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 135 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 9. august 2020

En helt fantastisk opplevelse å besøke V22. For oss med cøliaki hadde de et utrolig bra utvalg av glutenfri mat. Servitøren kunne fortelle at restauranten lager sin egen glutenfrie pasta som smakte himmelsk. V22 har i tillegg glutenfrie pizzabunner og også en nydelig melanzane (aubergine, tomatsaus og mozzarella) samt forretter. Helt super service av et personale med gode kunnskaper om vinen de hadde og vi følte oss virkelig sett og tatt vare på.
En liten herlig bit Italia i Oslo, her kommer vi snart igjen :)
Tusen takk!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ztinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk! Så hyggelig tilbakemelding❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (210)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 210 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

God mat for deler av selskapet vårt, men middels god service. Personlig fikk jeg en klassisk spagetti vongole som var tørr og nesten uten smak. Sannsynligvis hadde de glemt å ta med kraften da de la opp min porsjon . Andre i vårt selskap fikk en bedre og mer korrekt versjon av samme rett. Det kom ikke noen kelner tror å spørre om maten var god flør etter at vi hadde spist hovedretten. Jeg gjorde kelneren oppmerksom på min opplevelse. Hun kom tilbake og tilbød meg gratis kaffe som kompensasjon. Det opplevde jeg svært lite tilfredsstillende.
Oppsummert var dette langt fra den genuine italienske opplevelsen jeg hadde sett fram til.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, h_kons432
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Var sammen med famlilen å feire bursdag. En ved bordet bestilte Lasagne og vi ble informert om at det ville ta 20 minutter. Det var helt greit med oss. Etter 45 minutter hadde vi fortsatt ikke fått maten og på den tiden hadde kelneren ikke kommet for å se om vi manglet drikke eller informere oss om at dette ville ta lengre tid. På dette tidspunktet var vi blitt ganske sultne så jeg måtte spørre om maten kom snart og om de kunne fylle på vannet som da hadde vært tomt en god stund. Etter 50 minutter kom maten, helt gjennomsnittelige pizzaer og pasta. Masse skallbiter i vongole pastaen så man måtte spise forsiktig. Midt under måltidet var vannflaske tom igjen og kelneren kom og fjernet den. Etter god stund så endte det med at jeg måtte reise meg fra bordet og finne en kelner som kunne gi oss litt mere å drikke. Alt dette hadde jeg forstått hvis det var masse å gjøre men det var kun halv restaurant og under hele besøket så jeg hvor kelnerne stod i en klynge og pratet og koset seg. Var mindre opptatt av gjestene, i hvertfall den vi hadde fått tildelt. Vi valgte å bruke pengene på dessert i en annen restaurant.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HDJons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Uff, dette var ikke bra! Beklager at vi ikke klarte å ta bedre vare på dere denne kvelden. Har formidlet din opplevelse over til servitører.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig plass med fantastisk mat og interesserte hyggelige servitører . Flott både inne og ute . Stemningsfylt lokale

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Skreppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Grazie mille! Så utrolig hyggelig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

I dagens styrtregn ble det lunsj her. Fulgte kelners vinanbefaling og fikk sommeren servert i glasset, i form av deilig rosevin. Vi to som spiste delte en "planke" med de deiligte munnfuller fra Italia - og en brødkurv i tillegg. Masse nydelig mat som bare måtte ha litt mer vin - og en kaffe til avslutning. Superatmosfære og fullt. Skynd deg og bestill bord for en koronafri "Italiatur" midt på Frogner. På vei hjem stusset vi bare over en ting, hadde vi vikelig betalt for alt - dette var jo rimelig.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 624vegarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Tusen takk for super tilbakemelding ❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din