Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekte italiensk opplevekse”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 138 av 1 504 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 5
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Denne er favoritten i Oslo. Glem de andre. Hyggelig stemning og nydelig mat. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, knutarneiversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Tusen takk! Vi blir så glade for slik tilbakemelding Velkommen tilbake snart❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (212)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 212 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig opplevelse. Hadde bestilt bord inne, men fikk rask bord ute, som vi heller ønsket oss.

Bestilte husets antipasti til forrett, som var halt fantastisk.
Deretter pizza og spagetti vongole til hovedrett, som også var helt supert.

Opplevde servitørene som oppmerksomme og med gode vinanbefalinger.

Generøse porsjoner og spennende smaker.

Anbefales på det varmeste. En flott sommerkveld.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, espenwangberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Tusen takk!! Så hyggelig ❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

En helt fantastisk opplevelse å besøke V22. For oss med cøliaki hadde de et utrolig bra utvalg av glutenfri mat. Servitøren kunne fortelle at restauranten lager sin egen glutenfrie pasta som smakte himmelsk. V22 har i tillegg glutenfrie pizzabunner og også en nydelig melanzane (aubergine, tomatsaus og mozzarella) samt forretter. Helt super service av et personale med gode kunnskaper om vinen de hadde og vi følte oss virkelig sett og tatt vare på.
En liten herlig bit Italia i Oslo, her kommer vi snart igjen :)
Tusen takk!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ztinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk! Så hyggelig tilbakemelding❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

God mat for deler av selskapet vårt, men middels god service. Personlig fikk jeg en klassisk spagetti vongole som var tørr og nesten uten smak. Sannsynligvis hadde de glemt å ta med kraften da de la opp min porsjon . Andre i vårt selskap fikk en bedre og mer korrekt versjon av samme rett. Det kom ikke noen kelner tror å spørre om maten var god flør etter at vi hadde spist hovedretten. Jeg gjorde kelneren oppmerksom på min opplevelse. Hun kom tilbake og tilbød meg gratis kaffe som kompensasjon. Det opplevde jeg svært lite tilfredsstillende.
Oppsummert var dette langt fra den genuine italienske opplevelsen jeg hadde sett fram til.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, h_kons432
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Var sammen med famlilen å feire bursdag. En ved bordet bestilte Lasagne og vi ble informert om at det ville ta 20 minutter. Det var helt greit med oss. Etter 45 minutter hadde vi fortsatt ikke fått maten og på den tiden hadde kelneren ikke kommet for å se om vi manglet drikke eller informere oss om at dette ville ta lengre tid. På dette tidspunktet var vi blitt ganske sultne så jeg måtte spørre om maten kom snart og om de kunne fylle på vannet som da hadde vært tomt en god stund. Etter 50 minutter kom maten, helt gjennomsnittelige pizzaer og pasta. Masse skallbiter i vongole pastaen så man måtte spise forsiktig. Midt under måltidet var vannflaske tom igjen og kelneren kom og fjernet den. Etter god stund så endte det med at jeg måtte reise meg fra bordet og finne en kelner som kunne gi oss litt mere å drikke. Alt dette hadde jeg forstått hvis det var masse å gjøre men det var kun halv restaurant og under hele besøket så jeg hvor kelnerne stod i en klynge og pratet og koset seg. Var mindre opptatt av gjestene, i hvertfall den vi hadde fått tildelt. Vi valgte å bruke pengene på dessert i en annen restaurant.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HDJons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Uff, dette var ikke bra! Beklager at vi ikke klarte å ta bedre vare på dere denne kvelden. Har formidlet din opplevelse over til servitører.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din