Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den som venter, venter forgjeves”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 136 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 29. august 2020

Hadde høye forventninger da venner hadde anbefalt stedet. Besøkte stedet i helgen, vi var ikke de eneste. Vi fikk bord ganske fort, men så skjedde det ingenting. Servitører løp forbi uten å ta kontakt. Da vi til slutt fikk bestille, tok det 15 min med fram og tilbake med vin som de var utsolgt for. Maten samsvarte ikke med det som er på nettsiden. Den ene retten ble servert 10 min etter den første, så vi spiste på skift. Lasagne var langt fra gjennomvarm. Dessert måtte vi også vente 30 min på, mens kaffe ble glemt. Ingen beklaget. Vi fikk en følelse at vi var usynlig. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, NinaSpiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Hei
Har snakket med vår hovmester. Han sier at gårsdagen ble veldig krevende for oss ettersom to servitører manglet pga sykdom. Trykket var voldsomt med fullt inne og ute og vi leverte ikke godt nok. Nettsiden er under ombygging.

Vi beklager sterkt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (210)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 210 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Kort oppsummert: dårlig service, stiv pris og ikke særlig godt.

Hovedretten fikk vi etter 50 min, personale var uhøflige og på nettsiden så hadde de Pasta Carbonara i menyen, men når vi kom hit så ble vi fortalt at det var en del av «vinter-meny».

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, haraldl365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Beklager at vi ikke møtte dine forventninger. Vi har mindre meny om sommeren fordi vi har dobbelt så mange plasser å betjene med uteserveringen. Nettsiden bør oppdateres. Vårt prisnivå er svært fornuftig sammenlignet med andre restauranter i den delen av byen vi befinner oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Denne er favoritten i Oslo. Glem de andre. Hyggelig stemning og nydelig mat. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, knutarneiversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Tusen takk! Vi blir så glade for slik tilbakemelding Velkommen tilbake snart❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig opplevelse. Hadde bestilt bord inne, men fikk rask bord ute, som vi heller ønsket oss.

Bestilte husets antipasti til forrett, som var halt fantastisk.
Deretter pizza og spagetti vongole til hovedrett, som også var helt supert.

Opplevde servitørene som oppmerksomme og med gode vinanbefalinger.

Generøse porsjoner og spennende smaker.

Anbefales på det varmeste. En flott sommerkveld.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, espenwangberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Tusen takk!! Så hyggelig ❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

En helt fantastisk opplevelse å besøke V22. For oss med cøliaki hadde de et utrolig bra utvalg av glutenfri mat. Servitøren kunne fortelle at restauranten lager sin egen glutenfrie pasta som smakte himmelsk. V22 har i tillegg glutenfrie pizzabunner og også en nydelig melanzane (aubergine, tomatsaus og mozzarella) samt forretter. Helt super service av et personale med gode kunnskaper om vinen de hadde og vi følte oss virkelig sett og tatt vare på.
En liten herlig bit Italia i Oslo, her kommer vi snart igjen :)
Tusen takk!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ztinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sandrop576, Eier på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk! Så hyggelig tilbakemelding❣️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din