“Anbefales ”
Anmeldelse av Vineria Ventidue

Vineria Ventidue
Vurdert som nr. 183 av 2 119 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Rustikk italiensk vinbar med autentisk italiensk kjøkken. Vi serverer mat du kun finner på gode trattoriaer i Italia, også pizza. Vår vinmeny tilbyr et herlig spekter av viner fra alle de beste vinregionene i Italia, og det fine er at du kan bestille alt vi har på glass. Signaturrettene vår er Linguine alle vongole og Tagliatelle al cinghiale (villsvinragu). Vi ønsker at du skal føle at du kommer til et uformelt og hyggelig sted med god mat og vin. Et vennested med fornuftige priser der du ikke blir ruinert om du stikker innom et par ganger i uken. Velkommen/ benvenuto!
Anmeldt 28. mai 2023

Beste focacciaen jeg noen gang har smakt, verdt å ta turen bare for den. Koselig lite sted, og god mat. Hyggelig servitør :-)

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 2008Ulrikke
Anders Braathen, Owner på Vineria Ventidue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2024

Takk for de varme ordene om vår focaccia! Vi er glade for at du likte stedet vårt og maten. Det betyr mye for oss å ha hyggelige servitører som får gjestene til å føle seg hjemme. Vi håper å se deg igjen snart for flere deilige måltider! 🍽️

Anmeldt 18. februar 2023 via mobile enheter

God mat men servicen kan være veldig dårlig iblandt og ventetiden på maten lang. Pasta rettene kommer i veldig små portsjoner.

Takk, C3632OCjohannac
Anmeldt 15. februar 2023 via mobile enheter

Elendig service og utrolig frekk tilbakemelding ved en potensiell bordbestilling.
Ble regelrett skjelt ut på mail da jeg spurte om vi kunne bestille bord til flere personer uten å måtte bestille en hel selskapsmenyer

2  Takk, Excursion318065
Anmeldt 4. februar 2023

Ble plassert på bord ved inngangsdøren, som ble åpnet kontinuerlig, og iskald luft trakk inn. Hjalp ikke at varmeovnene ved vinduet var avskrudd.

På hovedretten fikk bare to av selskapets tre gjester mat samtidig, og da den tredje retten kom, etter å ha blitt etterlyst, var maten kald. Mat god, ok porsjoner. Tiramisu meget bra.

Akustikk meget dårlig, vanskelig å høre. Uengasjerte servitører.

Frister ikke til gjentagelse, i hvert fall ikke vinterstid.

1  Takk, Williamzen
Anmeldt 19. oktober 2022 via mobile enheter

Maten var elendig og servicen passet til maten. Vi fant en negl i pizzaen og personalet nektet for det. Vi måtte betale for alt. Unngå dette stedet for enhver pris (eller overpris) !

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, tmal90

Reisende som så på Vineria Ventidue, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Vineria Ventidue? Del dine erfaringer!