Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Street food!”
Anmeldelse av Vippa

Vippa
Vurdert som nr. 5 av 66 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Morsomt konsert. God mat med røft interiør. Var litt kaldt til tider, når dørene gikk opp og man satt for nære dørene. Satt der lenge nok til at det ble flere måltider, og det skuffet ikke. Kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, majarod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (271)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 271 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Vippa er absolutt verdt et besøk. Vi var her på en søndag i starten av februar, jamen var det mye folk her. Kjøpte fiskesuppe på Albatross, en av mange boder som tilbyr mat her inne. Veldig god suppe, men litt mye fløte etter min smak. En liten justering der så hadde det fått toppscore. Men her er det noe for enhver smak og lommebok.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Dag-EgilB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Jeg hadde gledet meg lenge til å gå ut og spise her, og var vel lettere skeptisk til om vi kom til å få plass. Heldigvis var vi bare tre personer, og klarte skvise oss inn på et bord.

Med så mange ulike boder, var det ikke lange ventetiden for å bestille mat. Jeg valgte etiopisk, injera, og det smakte helt fortreffelig!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Bra beliggenhet men maten er ganske dårlig og dyrt. Fint på sommeren for å nytte en øl i sola ellers er stedet ikke noe fint synes jeg.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, AliyannisF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Kult og flott sted for en tur ut med venner. De ulike bodene gjør utvalget stort og variert. Utrolig mye god mat. Røft og tøft inventar. Her kommer man ikke stivt kledd, med ønske om god personlig service. Man kjøper mat i bodene, og tar det med tilbake til bordet. Det går i blant rundt noen som rydder litt, men det er også ryddestasjoner.

Vi spiste bare god mat. Baren hadde Mack som hovedleverandør. Det varmer hjertet til en nordlending. Men også masse godt øl fra norske leverandører. Så ut til å ha godt med vin også.

Herlig sted. Dra!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 113lttr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vippa, så også på

 

Har du vært i Vippa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din