“Elendig kaffe”

Vurdert som nr. 6 av 104 Smått og godt i Oslo
Middagsalternativer: Lunsj
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. august 2020

Vippa er et nydelig sted, men kaffen er virkelig ikke god.

Vi skulle bare ta en kaffe og kom inn rett etter åpning kl 11. Jeg hadde bestilt gjennom dette vanskelige idiotsystemet de har en kvadruppel espresso, altså fire espresso i en kopp. Da jeg fikk den så det ut som en espresso, det var nesten ikke kaffe i koppen Noe av det som sjokkerte meg mest var at de ikke hadde suketter! Hva slags kaffebar er det som ikke har suketter? Så jeg måtte ta sukker, men hva om det kommer diabetikere dit? Det ble noe tull med kaffen jeg skulle bestille for min venninne, men de gav oss bare gratis kaffe til henne, ordinær trakterkaffe som var det hun ville ha. Men hun sa den var utvannet, smakløs og ikke varm.

Stedet er helt nydelig, og å sitte ute der en sommerdag er fantastisk. Servicen var helt ok faktisk. Men virkelig elendig kaffe. To stjerner pga grei service, kaffeopplevelsen er ikke verdt en stjerne en gang

1  Takk, Lillepus88

Anmeldt 13. juli 2020

Vippa er ikke lett å finne om du ikke vet hvor det ligger. Dette er en samling spisesteder, ala Mathallen. Her kan du få mye forskjellige spennende retter, både internasjonale og norske.

1  Takk, Geir1001
Anmeldt 10. mars 2020

Supergod mat, spennende konsept. Virket som om det var hvjemmelaget mat, noe som drar opp. Det gikk fiont og spise flere småretter for og få en større opplevelse. Litt dyrt, så trekker ned, med tvil.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Roar J
Anmeldt 25. februar 2020

Vi ville ha noe å spise på vei hjem fra Rådhuskaia en fredagskveld. Eneste sted som var åpent (kl 19 en fredagskveld) var Vippa. Ikke mye folk denne kvelden, det var bare å velge seg en sitteplass (social eating). Mange boder med forskjellig type mat, vi valgte indisk chicken curry m/nan kr 165 (Ifølge kvittering kom maten fra Der Peppern Gror). Drikke kjøpes i baren. Liten porsjon som kostet litt mye. Det var kaldt i lokalet, ikke trivelig i det hele tatt. Nei ! Her er det nok kjempefint på fine sommerdager da man kan sitte ved de mange utebordene. Flott beliggenhet på brygga. Toalettene var helt ok. Du kan gå dit fra Operaen langs brygga, det tar ca 20 min.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 116vivif
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Der er så mange spisested,så det er ikke vanskelig å få noe å spise.Har prøvd fish and chips ,veldig bra.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, GuldisKristinaS

Reisende som så på Vippa, så også på

Har du vært i Vippa? Del dine erfaringer!