Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært god opplevelse”
Anmeldelse av Vippa

Vippa
Vurdert som nr. 5 av 66 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. august 2020

Vi hadde et veldig bra besøk på Vippa! God og variert mat, her er noe for enhver smak. Veldig betryggende at de var så flinke med smittevernstiltak, og deilig å bestille ved app og hente selv, både mat og drikke. Masse utendørs sitteplasser. Kommer snart tilbake igjen!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, adrianb36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (271)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 271 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020

Vippa er et nydelig sted, men kaffen er virkelig ikke god.

Vi skulle bare ta en kaffe og kom inn rett etter åpning kl 11. Jeg hadde bestilt gjennom dette vanskelige idiotsystemet de har en kvadruppel espresso, altså fire espresso i en kopp. Da jeg fikk den så det ut som en espresso, det var nesten ikke kaffe i koppen Noe av det som sjokkerte meg mest var at de ikke hadde suketter! Hva slags kaffebar er det som ikke har suketter? Så jeg måtte ta sukker, men hva om det kommer diabetikere dit? Det ble noe tull med kaffen jeg skulle bestille for min venninne, men de gav oss bare gratis kaffe til henne, ordinær trakterkaffe som var det hun ville ha. Men hun sa den var utvannet, smakløs og ikke varm.

Stedet er helt nydelig, og å sitte ute der en sommerdag er fantastisk. Servicen var helt ok faktisk. Men virkelig elendig kaffe. To stjerner pga grei service, kaffeopplevelsen er ikke verdt en stjerne en gang

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lillepus88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vippa er ikke lett å finne om du ikke vet hvor det ligger. Dette er en samling spisesteder, ala Mathallen. Her kan du få mye forskjellige spennende retter, både internasjonale og norske.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Geir1001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020

Supergod mat, spennende konsept. Virket som om det var hvjemmelaget mat, noe som drar opp. Det gikk fiont og spise flere småretter for og få en større opplevelse. Litt dyrt, så trekker ned, med tvil.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Roar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Vi ville ha noe å spise på vei hjem fra Rådhuskaia en fredagskveld. Eneste sted som var åpent (kl 19 en fredagskveld) var Vippa. Ikke mye folk denne kvelden, det var bare å velge seg en sitteplass (social eating). Mange boder med forskjellig type mat, vi valgte indisk chicken curry m/nan kr 165 (Ifølge kvittering kom maten fra Der Peppern Gror). Drikke kjøpes i baren. Liten porsjon som kostet litt mye. Det var kaldt i lokalet, ikke trivelig i det hele tatt. Nei ! Her er det nok kjempefint på fine sommerdager da man kan sitte ved de mange utebordene. Flott beliggenhet på brygga. Toalettene var helt ok. Du kan gå dit fra Operaen langs brygga, det tar ca 20 min.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vippa, så også på

 

Har du vært i Vippa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din